12 Eylül 2016 Pazartesi

Yves Rocher İle Parlak ve Sağlıklı Saçlar

Saç bakımı her kadın için olduğu gibi benim için de çok önemli. Herhangi bir günde dışarı çıkarken kıyafetlerim ne kadar düzgün olursa olsun eğer saçlarım iyi görünmüyorsa kendimi kötü hissediyorum. Bununla birlikte sağlıklı ve parlak saçlara sahip olduğum zaman da günüm her zamankinden daha güzel geçiyor. Bugüne kadar saç bakımım için pek çok şampuan denedim ancak istediğim sonuca ulaşamadım. Normalsaçlar için şampuan bulmak çok kolay gibi görünüyor ancak denediğim şampuanlar bir türlü istediğim sağlıklı, parlak ve bakımlı görünümü vermedi. Ta ki Yves Rocher’in yeni şampuanını deneyene kadar.


Yves Rocher Normal Saçlar İçin Parlaklık Veren Şampuan saçlarımın hiç olmadığı kadar parlak ve sağlıklı görünmesini sağladı. Şampuanın içinde Organik Sefa Çiçeği bulunuyor. Parlaklığın sebebi de bu mucizevi madde imiş. Çünkü Organik Sefa Çiçeği saç teli yüzeyini düzleştiriyor ve ışığın yansımasını sağlıyor. Bu da saçların reklamlarda gördüğümüz pırıl pırıl saçlarla aynı şekilde görülmesini sağlıyor. Üstelik saçlarım banyo yaptıktan sonra kısa süre içinde yağlanmıyor ve uzun süre hafifliğini koruyor.
Ben kullandığım kozmetik ve saç ürünlerinin doğal ürünler olmasına büyük özen gösteriyorum Yves Rocher’in şampuanını denememdeki en önemli etken de bu oldu. Çünkü şampuanın içinde renklendirici, silikon ve paraben bulunmuyor. Bu da saçlarımın uzun vadede yıpranmasını engelliyor. Yves Rocher’in Normal Saçlar İçin Parlaklık Veren Şampuan’ını kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra saçlarımın hiç olmadığı kadar parlak ve sağlıklı görünmesi arkadaşlarımın da dikkatini çekti ve kullandığım ürünü öğrenerek onlar da kullanmaya başladılar. Aynı sonucu aldıklarını bana memnuniyetle bildirdiler.

Yves Rocher şampuanı uygulaması da oldukça kolay. Banyoda ıslak saça masaj yaparak uygulamak ve sonrasında bol su ile durulamak yeterli. Yves Rocher’in diğer saç bakım ürünleriyle birlikte uygulandığı zaman çok daha tatmin edici sonuçlar ortaya çıkacağından eminim. Eğer siz de normal saçlara sahipseniz ve saçlarınızın pırıl pırıl görünmesini istiyorsanız hemen Yves Rocher Normal Saçlar İçin Parlaklık Veren Şampuan’ı kullanmaya başlayabilir, kısa sürede saçlarınızın nasıl sağlıklı bir forma kavuştuğuna şahit olabilirsiniz.

10 yorum:

  1. İyi günlerde kullan canım,memnun kalmana sevindim.

    YanıtlaSil
  2. Farkli Yves Rocher sampuanlari denemeyi seven biri olarak not ettim, tesekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. saçlarım normal değil ama elimdeki tüm stoklar tükenince şans verebilirim ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Yves Rocher şampuan hiç denemedim ama şimdi çok merak ettimmmm

    YanıtlaSil
  5. Elinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş.Blogunuza keşif etkinliğinden geliyorum benimkine de beklerim <3 sevgiler...
    http://merininblogu.blogspot.com/

    YanıtlaSil