20 Ağustos 2020 Perşembe

KOLORA ZERO AMONYAKSIZ SAÇ BOYASI YORUMLARI

 Herkese selam :)) Bugün sizlere KOLORA ZERO AMONYAKSIZ SAÇ BOYASI YORUMLARIndan bahsedeceğim. Instagram hesabımı (@sena_zeyrek) takip edenler bilir ki yakın zamanda annemin saçlarını boyadık kolora zero boyayla ve inanılmaz etkileşim aldı görsel, çünkü kutu üzerinde gördüğünüz renk bire bir saçlara geçti, beyazları kapatmada da oldukça başarılı olan kolora zero amonyaksız boyayı bloguma yazmak istedim. Boyayı ayışığıorganik sitesinden aldık. Bizdeki rengi kolora zero 8.3 altın kumral Evde saç boyama ile ilgili merak ettiklerinizi yorum olarak sorabilirsiniz. Yazının sonunda indirim kodu sizi bekliyor :))

KOLORA ZERO AMONYAKSIZ SAÇ BOYASI YORUMLARI
kolora zero 8.3


Kolora zero markası 50+ yıldır Bulgaristan'da satılan bir marka, kullanıcıların talepleri doğrultusunda, daha az zararlı ve hassas ciltlere yönelik bir içerikle güncellenerek 2017 yılında amonyaksız ve organik olarak piyasaya sürülüyor. Piyasaya çıktığı ilk sene, Paris'te prestijli Wabel Home, Güzellik ve Kişisel Bakım Zirvesinde Wabel Awards 2017 ödüllerini birincilikle kazanıyor.



kahve

Kahve yada çaylar hazırsa yazıyı okumaya devam edin lütfen, kendi deneyimlerimizi paylaşacağım. 

Evde saç boyama, doğal saç boyası 



KOLORA ZERO AMONYAKSIZ SAÇ BOYASI YORUMLARI
evde doğal saç boyama

Annemin saçları fotoğrafta göründüğü gibi yoğun beyazlar içerisinde. Hal böyle olunca saçlarını sık sık boyamak zorunda kalıyor. Saç boyası seçerken ilk tercihimiz içerisinde zararlı kimyasallar olmaması, doğal içerikli bir boya olması, sonrasında beyazları kapatmasındaki yüksek oran ve en son saçta uzun süre akmadan kalması geliyor. Kolora zero boyasında biz tam anlamıyla ihtiyaçlarımıza yönelik bir keşif sağladık.

KOLORA ZERO AMONYAKSIZ SAÇ BOYASI YORUMLARI
evde doğal saç boyama


Saçı boyamadan önce, saçları hafif bir şekilde nemlendirme yapıyorsunuz ve sonrasında boyama işlemine geçiyorsunuz.

Adım adım yazacak olursam;

KOLORA ZERO AMONYAKSIZ SAÇ BOYASI UYGULAMASI
  • önce hafif bir şekilde nemlendirilir, ıslak olmayacak hafif nemli burası önemli.
  • kutu içerisinden çıkan karışım ya plastik bir kapta karıştırılır yada oksidan şişesine aktarılır, biz plastik kap kullandık, kesinlikle metal kap- kaşık kullanmayın.
  • saçı tarakla bölümlere ayırıp boya işlemini yapabilirsiniz. 
  • akışkan ve sıvı bir yapısı var üzerinize, halıya dökmemeye dikkat :))
Saçta 30 dakika bekletin uyarısı var ancak annem 45 dakika bekletti saçında ve yanma yıpranma olmadı.


evde saç boyama
evde doğal saç boyama 

Saçı yıkama işlemine geçince, su ile boyayı akıtıp kutu içinden çıkan kremle saçı yıkıyorsunuz, ilk yıkamada şampuan kullanmıyorsunuz.
Annemin saçına verdiği renk geçişi, beyazları kapatması ve yumuşaklık hissini biz çok sevdik. Saçlarda akma yada renk solması yaşamadık. İçeriği temiz olduğu için güvenerek alabilirsiniz. 


KOLORA ZERO AMONYAKSIZ SAÇ BOYASI YORUMLARI
kolora zero amonyaksız saç boyası


evde saç boyama
kolora zero amonyaksız saç boyama

Ayışığı organik sitesinden ürünü incelemek için kolora zero boya linkine tıklayabilirsiniz. Bu arada Site üzerinden yapacağınız boya alışverişinde % 10 indirim isterseniz AOSENA10 kodunu kullanabilirsiniz.


3 yorum:

  1. Yalnız gerçekten renk harika olmuş, çok beğendim ben de! Evde saç boyamıyorum ama soranlar için aklımda olsun :) Güle güle kullanın!

    YanıtlaSil