6 Eylül 2016 Salı

Şişlikler, morluklar ve çarpmalar için Bioderma Cicabio Arnica+

Şişlikler, morluklar ve çarpmalar için Bioderma Cicabio Arnica+



Merhabalar,
Bu hafta sizinle, görünce kesinlikle yazmam gerekiyor dediğim Bioderma Cicabio Serisi Arnica kremini paylaşacağım. Estetik operasyon öncesinde ve sonrasında kullanıma uygun olan ürün hem yüze hem de vücuda uygulanabiliyor. Doğal renge sahip olan ürün ciltte iz bırakmıyor. Bioderma Cicabio Arnica kullananlar tarafından en çok tavsiyelerine kulak verdiğim bu ürün, kısa sürede ciltte oluşan morlukları, içinde bulunan Arnica ve Apijenin özü ile mor pigmentlerin hızlıca emilmesine yardımcı oluyor.


Yanıklarda ve yanık izlerinde de etkisini gösteren Bioderma ürünlerinden Cicabio Arnica, estetik operasyonlar sonrasında içeriğinde bulunan bir diğer etmen çinko ile bakteri oluşumunu durduruyor ve iltihap kapmasını engelliyor. Yalnız yetişkinlerde değil, bebekler ve çocuklarda da kullanılabilen Bioderma yara kremi, akışkan bir yapıya sahiptir. Alkol bulundurmuyor ve gliserin ile cildin nem seviyesini dengede tutuyor. Zarar görmüş bölgelerde günde 1-2 defa cilt normal haline dönene kadar uygulanması tavsiye ediliyor. Pek yaralanmadığım için etkisini bilmiyorum ama morluklar ve kesikler konusunda harikalar yaratıyor.
Sürekli yanık ve kesiklerden şikâyetçi, her an morluklarla iç içe olan veya yaralanan kişilerin kesinlikle kullanmasını tavsiye ederim. Dermakozmetik ürünlerini güvenle satın aldığım Dermokozmetika’da morluklarla başı dertte olan, dikkatsiz ve sakar olduğundan şikâyet edenler için fiyatı sadece 38 TL’dir.


8 yorum:

  1. aklımda olsun iyi bir ürünmüş bu..

    YanıtlaSil
  2. Her evde bulunmasi gereken ürünlerden o zaman :)

    YanıtlaSil
  3. benim pek ihtiyacım olmayacak bir ürün ama sakar ve sürekli yara bere içinde kalan ve sporcu arkadaşlara gayet uygun :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de aynı mantıktaki avene madkasınınkini kullanıyorum. Mucize kremim <3

    YanıtlaSil