25 Eylül 2022 Pazar

PEMBE DÜNYAM SEKİZ YAŞINDA BLOGGER ETKİNLİĞİ

PEMBE DÜNYAM SUMMER PARTY

Herkese merhaba, sizlere uzun bir aradan sonra sevgili dostum Ümran yani PembeDünyam blogunun 30 temmuzda düzenlemiş olduğu blogger toplantısından bahsetmek istiyorum. Konya'da çok şirin bir kafede bir araya geldik. Hadi detaylara göz atalım :))

Etkinlik mekanı benim çok hoşuma gitti. Meram ilçesinde bulunan Frida kafe, geniş iç mekanı ve çok geniş bahçesiyle her türlü eğlence organizasyon için şahane bir yer. Konya'da olanlar mutlaka görmeli bu kafeyi. 


pembedünyam8yaşında
pembedünyam8yaşında

Dostum Ümran her sene olduğu gibi bu senede etkinliğe çok güzel hazırlanmıştı. Çok emek verilmiş bir etkinlik oldu. Her şeyden önemlisi de Ümran ve diğer arkadaşalar ile bir araya gelmek kesinlikle çok güzeldi. Pandemi sebebiyle ara verdiğimiz toplantılara tekrar başlamak güzel oldu.

pembedünyam8yaşında

pembedünyam8yaşında

Başak, Ümran ve ben :)) Ankara'da çok sık bir araya gelmesek de Başak ile Konya'da uzun uzun sohbet ettik keyifli vakit geçirdik.

pembedünyam8yaşında

7 blogger arkadaş bir araya geldik ve sohbet ederek hasret giderdik. İstanbuldan gelen Sevinç ve Yasemin ile uzun zamandır bir araya gelememiştik. Tekrar görüşmek ve sohbet etmek çok güzeldi. 


Ümran, her detayı çok güzel bir şekilde düşünmüştü. Bizler için masa süsleri, kurabiyeler el emeği Summer party yazısı her detay özenle çalışılmıştı. Etkinlik için sponsor olan firmalarda çok özenle seçilmişti Ümran tarafından :)) 
 Sponsor firmalar ve diğer detayları bir sonraki yazıda yazacağım, etkinliğe ait görsellere Instagramda #pembedünyam8yaşında ve #summerparty etiketleriyle takip edebilirsiniz





pembe dünyam


1 yorum: