9 Mart 2014 Pazar

YVES ROCHER ANTI - CHUTE DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN

                                                                   Selamlar :))


Uzun süredir yoğun bir saç dökülmesi yaşıyorum. Bir çok ürün kullandım ama her zaman olumlu sonuç alamadım. Benim saçlarımın dökülme sebebi strese bağlı. Bu stres sebebini ortadan kaldırmaya çalışsam da bazen başarılı olamıyorum :)



yves rocher antı chute dökülme karşıtı şampuan

Ürün içerisinde paraben,silikon gibi kimyasallar yok. Temiz içeriğe sahip diyebiliriz. Ürünün vaat ettikleri beyaz acı bakla özleri ve protein sayesinde saç diplerindeki kan dolaşımını arttırarak saç dökülmesini engeller, yeni saç oluşumu destekler ve saçların gözle görülür şekilde dolgunlaşmasını sağlar.

yves rocher antı chute dökülme karşıtı şampuan

Ürün bende ne yazık ki fayda etmedi. Kullandığım ilk hafta saçlarım aşırı dökülmeye başladı,ikinci haftadan sonra düzelir dedim yine aynı sonuçla karşılaştım.1 ay düzenli kullandım yine saç dökülmemde azalma olmadı ve arttı diyebilirm. Gün içerisinde saçıma her dokunduğumda tel tel elime saçlarım geldi ama ince ve cansız saçlarımı dolgunlaştırdı. Yves rocher dökülme karşıtı şampuanı severek kullanan çok fazla. Her ürün herkeste aynı etkiyi göstermez tezini de yine doğrulamış olduk.
Şampuanın benim için diğer eksi yönü ise kokusu oldu. Koku hassasiyeti olan birisi değilim ama bu şampuanın saçımda kalan kokusu beni rahatsız etti. Krem kullansam bile o keskin kokuyu saçımdan atamadım.
Tekrar alacağım bir ürün değil.

9 yorum:

  1. Ben de çok büyük umutlarla almıştım fakat bende de hiç bir işe yaramadığı gibi dökülmeyi attırdı :/ Aramaya devam :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takipte kal lütfen bende işe yarayan bir ürün var hafta içi yazacağım :)
      Sevgiler

      Sil
    2. Çok heyecanlıı.Çok sevindim,bekliyorum :)

      Sil
  2. Kokusu bu şampuanın en sevmediğim yanı :/ bende dolgunlaştırma yapmadı ama her gün avuç avuç dökülen saçlarımı kurtardı çok şükür :)

    YanıtlaSil
  3. Belki Lush'ın şampuanlarını denemelisin onlar tam bitkisel daha iyi olabilir :)

    YanıtlaSil
  4. Sena dursun peki saç tipin nedir ince telli ve yağlı mı

    YanıtlaSil