30 Mart 2014 Pazar

MAVİ IŞIK PLUS - ANKARA KIZILAY ETKİNLİĞİ

                                                                          Selamlar :))

Kışın kim görüyor diye bıraktığınız bacak tüylerinizi alma vakti geldi kızlar, hazır etekleri şortları da hurçlardan baza altlarından çıkardık sorun yok konuya giriyorum :))
Bu konu biraz canımızı sıksa da hayatın gerçeği. Erkekler gibi kıllı bacakla şort giyemiyoruz. Epilasyon yöntemlerinden bize uygun olanı seçmeye çalışıyoruz. Ağda canımızı çok yakıyor, jilet çok ilkel,neyse ki teknoloji ilerliyor ve lazer epilasyonlar hayatımızda yer alıyor. Ben daha önce tüm vücut lazer yaptırdığım için size de güvenle tavsiye ederim. Dikkat etmeniz nokta Alexandrite ile yapılması ve tüylerinizin siyah olması. Ne yazık ki lazer makineleri ince sarı tüyleri görmüyor.
Geçtiğimiz günlerde Nesneslis biz Ankaralı bloggerları Mavi Işık Plus Kızılay Şubesine davet etti.



 Ankara'nın tatlı bloggerları ile lazer epilasyon hakkında bilgi aldık.Bütün kızlar toplandık ve en önemli konu kıl meselesine yoğunlaştık. Sonuç mu? Lazer epilasyon güvenli bir merkez de ve uzman doktor kontrolünde yapılırsa %80 başarı sağlayan ve yan etkisi olmayan bir yöntem.


 Mavi ışık plus Türkiye'nin bir çok ilinde şubesi bulunan bir merkez. Merkezde cilt bakımı, bölgesel zayıflama, lazer epilasyon,kalıcı makyaj gibi işlemler yapılıyor. Merkezde doktor bulunması ve hemşireler eşliğinde uygulama yapılması çok güzel ve güvenli.




Mavi ışık katılan bloggerlara bir seans cilt bakımı, bölgesel zayıflama yada koltuk altı lazer uygulaması hediye etti. Sizleri de unutmadı tabi. Nesneslis referansı ile gidip görüştüğünüzde sizler içinde uygun fiyatla ihtiyacınız olan bakımı alabilirsiniz.

*Fotoğraflar BayanVertigo'dan çalıntı :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder