31 Mart 2014 Pazartesi

FRESH LİNE ARMADA TURU

                                                                            Selamlar :))

Geçtiğimiz günlerde Kendinin ruh doktoru ve Gırla fikir Fresh Line mağazısına bir etkinlik düzenledi ve beni de davet ettiler.
Fresh Line antik yunan çağlarından gelen güzelliği günümüze taşıyan bir firma. Ürünlerinde zararlı kimyasallar, hayvansal yağlar kullanmıyor hatta hayvanlar üzerinde deney yapan ham maddeleri de almıyor ve ürünlerinde kullanmıyor.


Armada avmde bulunan fresh line mağazasına girince ilk tepkim burası pastahane mi oldu? Sabunlar o kadar güzel şekillerdeki sanki beni ye diye bakıyorlar. Sabun mu pasta mı belli değil :)



Sabunlar o kadar doğal ve güzel ki insan hangisine bakacağına şaşırıyor. Bir sabun manyağı olarak beni en çok çeken bu köşe oldu.Arkada duran yeşil sütun sabundan Canan Hanım bana etkinlikte hediye etmişti. Doğal üzüm içerikli sabun el ve vücut temizliğinde kullanılıyor. Cildimde kuruluk ve alerji yapmadı, kokusu ise müthiş.Mağazadaki kremlerden sabunlardan istediğiniz gramajda almanız mümkün hemde kap parası ödemeden.


 Fresh Line hediye setleri de çok güzel. Herkese yönelik hediyeler bulmak mümkün. Vücut bakım yağları, banyo köpükleri, saç bakım ürünleri her şey mevcut.Erkeklerde unutulmamış :) Sevgiliye bakım ürünleri alınacak listesine girdi.


Mağaza müdürü Canan Hanım bizlerle çok samimi bir şekilde ilgilendi, sorularımıza cevap verdi. Siyah sabun deneyimi ise benim için şaşırtıcı oldu.




Dökülen saçlar için olan seriden bir adet aldım. Losyon ve şampuan :)) Deneyip yorumladıktan sonra yine blogda detaylı yazısı olacak. Saç derisi sorunlarına, dökülen saçlara ayrı ayrı kürleri var Fresh Line 'nın. Yaz ayları için güneş kremleri de firmanın öne çıkan ürünlerinden birisi. Güneşin zararlı etkilerinden güvenli bir şekilde korunmak için mutlaka bakmalısınız temiz içeriğiyle ön plana çıkıyor SPF ürünleri.


Mağazada anlatılacak o kadar çok ürün var ki yaz yaz bitmez.Gidip kendi gözlerinizle görmenizde fayda var. Canan hanım bizlere güzel hediyeler verdi bunun için çok teşekkür ederiz. Nesneslis Gırla fikir Kendinin ruh doktoru Bayan vertigo Gülsen doğan ve ben :) Hediyelerimizi aldıktan sonra bir de mini alış veriş yaptık hepimiz. Bundan sonra bir çok ürününü merakla deneyeceğim ve sizlerle paylaşacağım. Temiz içerikli ürünler arayanlara tavsiye ederim Fresh Line mağazasını.


3 yorum:

  1. senin aldığın şampuanı çok merak ediyorum,umarım memnun kalırsın,bende düşünüyorum almayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırma gibi saçların var maşallah! Sana gerek olmadığını düşünüyorum :))
      Bende şuan lush şampuanı bitireyim buna geçeceğim bende meraktayım

      Sil
  2. ben de bir sürü ürünü merak ettimmmm=) siyah sabun ne içinnn?

    YanıtlaSil