2 Ocak 2014 Perşembe

YVES ROCHER İNDİRİMİ

                                               Selamlar :))

Hepimizin telefonlarına maillerine bizi güldüren o mesaj geldi Tüm yves rocher ürünlerinde %50 ye varan indirim mağazalarda bizi bekliyordu. Bende indirimin ilk günü attım kendimi mağazaya ve bakalım neler kaptım bu güzel indirimden.

3 minutes masque eclat Işıltı veren narlı maske
Kayısılı peeling
Antı chute dökülme karşıtı şampuan
Kahve çekirdekli duş jeli


 Çok severek takip ettiğim Oreo seven arkadaşım Zuhal'in buradaki yazısından etkilenip almak istemiştim. Kısmet bugüneymiş. Kullanıp bende yorumlayacağım.
Kahve kolik bir insanım ben ve sırf o güzel kokusundan dolayı hiç ihtiyacım yokken bu deş jelini aldım. Bu duş jelinin yenileni var mı?


Yine bir çok bloger arkadaşımın sevdiği kayısılı peeling bende denemek istedim ama şu sıralar biraz sivilce sorunum var o sebeple cildim yatışınca ilk bu ürünü deneyeceğim.
Narlı ışıltı veren maskeden bir çok kişi memnun değil ama ben kokusunu sevdim ve birde benim cildimde nasıl etki edecek diye merakımdan aldım, deneyip yorumlayacağım.

Toplamda ürünler 47.70 TL tuttu ve 12 TL indirim oldu, 35.70 TL ödedim. Tüm ürünler de %50 indirim yok kızlar, %50 ye varan indirimler mevcut.

10 yorum:

  1. Gule gule kullan canım aldıklarını peelingten bende çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, umarım bende seveceğim

      Sil
  2. ilk defa alışveriş yapmayacağım bir indirim :) Çünkü zaten evde yedekli bir sürü ürün var :D Doğum günümde belki değerlendiririm :) Güle güle kullanın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ben hepsini ilk kez deneyeceğim bu sebeple heyecanlıyım :)

      Sil
  3. Tatlım guzel gunlerde kullan aldıklarını. Kayısılı Peeling gercekten cok hos buram buram kayısı kokuyor. Narlı maske benim de alınacaklar listemde :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, bende kokladım hemen ve bayıldım kokusuna. Narlı maskeyi kullanmaya başladım bakalım nasıl etki edecek :)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan dadlum ;) peelingini ve tanciklerini hiç sevmemiştim ben inş sen seversin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Henüz denemedim sivilcem var çünkü ama merak ediyorum ama çok

      Sil