16 Ağustos 2013 Cuma

CHRISTIAN DIOR & JOHNSON BABY

VÜCUT NEMLENDİRME

Selamlar :))
 Sıcak yaz günlerinde duş almaktan vücudumuzun nem dengesini bozuyoruz ve biraz daha özen göstermemiz gerekiyor cildimize. Aslında yaz kış demeden cilt ve vücut tipimize uygun ürünlerle ten bakımını da yapmalıyız.Ben bu yaz severek kullandığım ürünleri tanıtmak istiyorum. Dior'un parfümlü nemlendiricisi ve Johson baby' nin vücut yağı.
 Her duş sonrası kullanmaya özen gösterdiğim Johnson Baby oil bebekler için değil, biz bakımlı hatunlar için üretilmiş sanki, yada bebeğim olmadığı için ben öyle sanıyorum :)) Duş sonrası ıslak vücuduma sürüyorum ve sonrasında havluya siliyorum. En rahatsız edici yönü giysilerime bulaşması ama dikkatli ve özenli davrandığımda böyle bir sakarlık yaşamıyorum. Her kozmetik ve eczanede hatta markette bulabileceğimiz bir ürün. Severek kullanıyorum.
Kızlar ayrıca dip not: Kilo alıp vermekten oluşan çatlaklar  ve doğum çatlaklarında etkilidir bu yağlar. Hamileler ilk aydan itibaren vücudunu nemlendirirse  yoğun bir çatlak oluşmaz karın bölgesinde, çünkü esneyen deri nemsizlikten çatlar. Basen ve karın bölgesinde kullanıma uygun zaten.
Christian Dior dune parfümlü nemlendirci ise verdiği koku ve tenimdeki kokunun kalıcılığıyla beni mest eden bir nemlendirici. Duş sonrasında yada ihtiyaç duydukça  ( canım sıkıldıkça ) kullanıyorum. Kokunun güzel ve kalıcı olmasından dolayı sür sevgiliyle buluş modlarındayım. 
Mesela kavga ettik ayrılma modundayız ama ayrılmakta istemiyoruz. Eve çağırdık elemanı gel son kez konuşalım, amaç evde ağlayıp sızlayıp gitme demek. Gerçekten tekme vuracak olsak bir tarafına zaten uğraşmayız. Ne çok bakımlı olmak istiyoruz nede perişanı oynamak istiyoruz. Nude bir makyaj yapıyoruz ve parfüm yok üzerimizde, hani ev hali ya sıkmadık sabah parfüm. Bunu bir güzel sürüyoruz ve ' hoş geldin ' derken hafif bir öpücük ve koku burnunda. Etkilenir mutlaka evde bile mis kokan kız. 'Nasıl bırakırım ben onu'  der, yani demesi lazım. Benim silahım bu galiba. Tenime verdiği yumuşaklık ve koku çok hoş, tavsiye ederim. ( Evleneceğim kişi bir gün blogumu okursan ve bu yazı yüzünden bana sinirlenme moduna girersen diye yazıyorum: Ben öyle bir kız değilim, zaten ilk çıktığım sensin! Ben burada diğer bayan arkadaşlara fikir veriyorum :)) Tekin acardan aldığım bu ürün favorim gibi oldu, tekrar alırım ama kozmetik diyetim bitince ://

Sizlerin vücut nemlendirici olarak sevdiği ve kullandığı ürünler hangileri?

4 yorum:

  1. ben onu parfüm zannettim ne güzel bir nemlendiriciymiş öyle ya güle güle kullan çok şeker

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım. Parfümün devam ürünü aslında..

      Sil
  2. Ben bebek yağını kullanmak istedim ama petrolün yan ürünü olduğunu ve uzun süreli kullanımda tüylenme yaptığını duydum :/ Bu arada çok samimi yazıyorsun seen <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.. Tüylenme mi yapıyormuş!

      Sil