1 Şubat 2018 Perşembe

Sevinç Nihan 2018 Etkinliği


Selamlar :)) Harika bir etkinlik yazısıyla buradayım. Aralık ayında İstanbul'da çok güzel bir etkinliğe davet edildim, davet sahipleri SansBöcegi Blog yazarı Nihan ve SevinçArslanturk Blog yazarı Sevinç'ti. Nazik davetlerine teşekkür ederek o günün detaylarına geçmek istiyorum.

Sevinç Nihan 2018 Etkinliği

Etkinlik, İstanbul Silivri'deydi. Gece Ankara'dan otobüsle doğruca Silivri'ye gittim, hafif bir kahvaltı sonrası etkinlik saatinin gelmesiyle birlikte mekana geçtim ve iyi ki hafif bir kahvaltı yapmışım çünkü Sevinç ve Nihan bizlere güzel bir öğle yemeği ısmarlamış oldu. Fotoğraftaki sac tavanın hepsini ben yedim ekmekle :)) pişman değilim



Sevinç Nihan 2018 Etkinliği

Sevinç ve Nihan en eski blog yazarı arkadaşlarımızdan yani ortalık instagram hesaplarıyla dolmadan önce varlardı ve bu sayede bir çok firmayla çalıştılar. Bir sonraki yazıda sponsorları görünce anlayacaksınız ne demek istediğimi. Sahte takipçiyle bir yere gelinmeyeceğinin emek vererek iş yapanların çok daha başarılı olduğunun kanıtı bir etkinlikti. İki arkadaşımızın da küçük bebekleri var buna rağmen güzel bir etkinliğe imza attılar tebrik ediyorum, hiç bir sorumluluğu olmayan blogger bile sayılmayan kişilerin etkinliklerini de gördük, feyz alması dileklerimle diyorum ve susuyorum :))

Sevinç Nihan 2018 Etkinliği


Etkinlikte yeni arkadaşlarla tanıştım ve daha önceden tanıdığım ve severek takip ettiğim blog yazarı arkadaşlarımla karşılaştım. Sohbetler ve kahkahalar eşliğinde güzel bir gün geçirdik.

Sevinç Nihan 2018 Etkinliği




Bir sonraki sponsor yazısında görüşmek üzere :)) Etkinliğe ait detaylara ve fotoğraflara #sevincnihanlayeniyil #sevincnihanorganization #sevincnihan2018 etiketleriyle takip edebilirsiniz.

4 yorum:

  1. afiyet olsun :) güzel bir gün geçmiş

    YanıtlaSil
  2. Instagramdan adım adım izledim mükemmel bir etkinlik oldu

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir gündü. Daha çok karşılaşabilmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil