13 Şubat 2016 Cumartesi

ÇİÇEĞİN YENİ ESİNTİSİ ES ÇİÇEK

Sevdiklerinize hediye edeceğiniz ve özel günlerde sevdiklerinize onları hatırladığınızı belirten çiçekler ve aranjmanlar Esçiçek tarafından olsun.






Sevginin en anlamlı hali olan çiçekler sizler için özel olarak hazırlanarak dilediğiniz tarihte gönderdiğiniz kişilere ulaşıyor. Hediyelerinizi özel gün ve organizasyonlarda Esçiçek farkı ile sevdiklerinize yaşatın.
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak siz değerli müşterilerimize online çiçek satış yapmanın ayrıcalığını yaşatıyoruz.
Düğün, nişan, bebek, doğum günü, tebrik, özel gün ve kurumsal çalışmalarımız ile sizlere çiçek satın almanın kolaylığını sunuyoruz.
Esçiçek 2014 yılında faaliyete geçerek ve her geçen gün büyüyerek müşterilerine ayrıcalıklı hizmetin kapılarını açmaktadır. İstenilen çeşitte ve aranjmanda sizlerin yanında olmaya devam ediyoruz.
Çiçeğin yeni esintisi olarak müşterilerimize her türlü özel günlerinde yanında olduğumuzu göstermekten memnuniyet duyarız.






Web sitemizde hızlı gönderim ile aynı gün hediyelerinizi adrese teslim ediyoruz. Yurtiçi tüm şehirlerde istenilen tarihte hediyelerinizi iletiyoruz. Ayrıca yakında yurtdışına da hizmet vermeye başlayacağız.
Çiçek bakımları ile ilgili de bilgilere ulaşarak canlı yardım desteği ile bilgi sahibi olabilirsiniz. farklı ve sıradışı çiçek aranjmanları ile sevdiklerinizi sevindirmenin en uygun yolu Esçiçek ayrıcalığı ile gerçekleştirilmektedir.
Esçiçek online alışveriş yapmak için web sayfamızı ziyaret edip  ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

1 yorum: