10 Ocak 2015 Cumartesi

SAFİR GÜZELLİK İLE BAKIM ZAMANI

Selamlar :))
Yeni yılın ilk etkinliğine 3 ocak günü katıldık :) çok güzel,bol bakımlı bir etkinlikti bu.Çınar Ağacında blogunun sahibi Sibel'in davetiyle gittiğimiz Safir Güzellik Merkezinde harika vakit geçirdik.

safir güzellik merkezi ankara
 Mekana girdiğimizde bizi harika bir sohbet ortamı bekliyordu,ikramlarda çok güzeldi. Very cupcake bizlere altında numaralar bulunan kekler hazırlamıştı. Günün cilt bakımı kazanan şanslılarından oldum :)


safir güzellik merkezi ankara

 Merkez,beyaz renkle kombine edilmiş ve temizliğini vurguluyor bize.
Güzellik Merkezinde ise,
Epilasyon, Leke tedavisi, Akneli ciltler tedavisi, Detoks tedavisi, Profesyonel cilt bakımı, Bölgesel incelme, Diyetisyen, Kavitasyon, Vücut bakımı, Selülit tedavisi, Depilasyon, Kalıcı makyaj, Profesyonel Makyaj, El ayak bakımı, Kaş tasarımı
hizmetleri veriliyor.
Ayrıca Şubat ayı sonuna kadar kaçırmamanız gereken bir kampanya var.
% 50 indirimle bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.


safir güzellik merkezi ankara

Toplu fotoğraf olmazsa olmaz :) daha sonra cilt bakımı kazananlar içeri odalara dağıldık.Çekiliş kazananlar,
Gırla Fikir
Sihirli Mavi
Kokoş Kedi ve ben Minik Kelebeğiniz :)


safir güzellik merkezi ankara

Uygulanan bakımın adı Microdermabrasion,cilt üzerindeki ölü deriyi soyarak renk eşitsizliğini giderme,cilt tonunu düzenleme ve ince çizgelere botoks etkisi yapmak. Uygulama yarım saat sürüyor. Cilt bakımı sonrasında hissettiğim temiz ve yumuşak bir cilt. İlk uygulama sonrası hemen hissettirdi kendini. Safir Güzellik Merkezine, Ankaralı bayanların uğraması gerektiğini düşünüyorum çünkü kış aylarında cildimiz daha cansız ve sorunlu oluyor. Bu seneki aşırı soğuk havaların etkisinden cildinizi kurtarıp rahatlatmak isterseniz kendinize bakım hediye edin, memnun kalacağınızdan eminim.
Safir Güzellik Merkezi
Adres Bilgileri:
Bahçelievler 7.Cadde 17/8 
(DenizBankÜzerinde)

Telefon Bilgileri:
0312 213 31 88
0312 215 92 25
0530 150 94 98 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder