10 Mart 2014 Pazartesi

YVES ROCHER VANİLYALI LİP BALM

                                                                         Selamlar :))

Geçtiğimiz günlerde yves rocher online satış sitesinde bir kampanya yapmıştı. Bir çok blogda kampanya kodu ve alışveriş yazılarını okudunuz. Alışverişimize hediye olarak mandinalı lip glos gelecekti ama sitedeki yoğunluktan dolayı benim şansıma vanilyalı lip balm geldi. Mandalinalı glosu da merak etmiyor değilim hani.


yves rocher vanilyalı lip balm

Bu lip balm vanilya kokusu ile beni kendine çekti, en sevdiğim kokular arasındadır vanilya. Ürün gelir gelmez kullanmaya başladım.

yves rocher vanilyalı lip balm

Beyaz bir renkte ve biraz sert. Benim kullandığım balmlar daha yumuşak yapılıydı. Yves rocher yapı olarak sert geldi ama dudağa sürmesi ve nem vermesi gayet iyi. Dudaklarda yapış yapış olmayan bir ürün.

yves rocher vanilyalı lip balm

Dudaklarınızda aşırı kuruma ve çatlama sorunu yoksa bu ürünü sizde seversiniz diye tahmin ediyorum. Ben çantamda taşıyorum ve gün içinde ihtiyaç duydukça kullanıyorum. Ayrıca koyu ton rujlarımı sürmeden öncede sürüyorum ve dudağımın kurumasını engelliyorum. Tekrar alabileceğim ürünler arasına girdi kendisi :))

10 yorum:

  1. elimde o kadar çok lip balm birikti ki :) bunu daha açamadım bile :DDDD güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende elimdekini anneme verdim ve hemen buna geçiş yaptım.
      Teşekkür ederim Nisa 'cığım.

      Sil
  2. vanilya bende severim güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  3. Bende de cok lip balm var ama hiçbirinden de oyle memnun değilim biri nem vermiyor birinin kokusu kotu biri kalıp gibi kalıyor dudagımda.Bunu da acmadım henuz cunku vanilya kokusunu sevmiyorum hiç .Güle güle kullan bebem seviosan ben bi türlu sevemedim vanilyalı seyleri...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ben seviyorum vanilya kokusunu. Bu üründen de memnun kaldım.

      Sil
  4. Bana da hediye geldi bu lip balm. Ben de memnunum yapis yapis his birakmiyor yumusatiyor ve kokusunu ben de seviyorum. Her gece yatmadan sürüyorum ben. Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sende iyi günlerde kullan :)
      Bende sürekli tazeliyorum gün içinde

      Sil
  5. Sevceğim bi ürüne benziyo elimdekiler biterse inşallah, ben de alcammm=) Güle güle kullan tatlım:*

    YanıtlaSil