3 Mart 2014 Pazartesi

Şubat Ayı Bitenler

                                                                        Selamlar :))


bitenler

Yine bir bitenler, çöpe yollananlar yazısı ile buradayım.
Şubat ayının 28 gün sürmesi sebebiyle biten ürünlerde az oldu haliyle :)) Genel olarak bitirdiğim ve çöp kutusunu yolladığım ürünler bu şekilde.


Olay Essentials Göz Makyajı Temizleyicisi uzun zaman önce almıştım, severek kullandım ilk başlarda ama sonradan sıkıldım. Göz çevremde bıraktığı yağlı his bir süre sonra rahatsız etti ve zamanla kirpiklerimde dökülme sorunu yaşadım. Buna rağmen kullandım bitti :)) Tekrar almam.

yves rocher narlı maske

Yves Rocher 3 Dakikada Canlandıran Narlı Maske Ne yazık ki ben bir etkisini göremedim bu maskenin. Aldığıma pişman oldum. Nar özleri cildi yatıştırır ve canlılık katar ama bu maskede olumlu özellik gözlemleyemedim. Sivilce çıktığı dönemlerde peeling yapamadığım için bu maskeyi cildimi yatıştırmak için kullandım ve bitirdim ne yazık ki tekrar almayacağım.

garnier bb krem

Garnier BB Krem İlk çıktığında bende herkes gibi ayıla bayıla aldım ve ilk günlerde hevesle sürdüm.Sonra gelsin sivilceler,siyah noktalar. Gün içinde cildimde yaptığı yağlandırma ve parlama sorununa değinmiyorum bile.. Ürünün %80 si duruyor satsam mı :))

cyrene
 Cyrene markasına ait saç bakım maskesi ve cilt tonu düzenleyici tonik. Blog etkinliğinde hediye olarak verilmişti.
Saç maskesinin kokusu çok güzel ve az bir ürün tüm saç uçlarıma yeterli geldi. Elimde başka maskeler olduğu için şu sıralar cyrene saç maskesini almayacağım ama ileride alabilirim.
Cyrene %2 AHA cilt tonu düzenleyici tonik güzeldi severek kullandım. Tekrar almayı düşünüyorum

amway kapatıcı

Avon color trend kapatıcı ve Amway artıstry kapatıcı, çok fazla kapatıcı kullanan biri değilim bunları da neden aldım, kim aklıma girdi de aldım bilmiyorum. Kozmetik diyeti yaparken ürün bitirme projemde yer aldı bu iki ürün ama o zamanlarda da kullanmadım. Tekrar almayacağım marka ve ürünler arasında yerlerini aldılar. Bunları da satacağım :)

loreal essence

 Loreal ruj ve Essence glos. Kokuları değişti ve çöpe gidiyorlar :)
Oysa ruju çok severek kullandım ama bitiremedim. Numarasını da artık okuyamıyorum ve nereden aldığımı da hatırlamıyorum :((


oriflame

 Oriflame makyaj kiti. 3 farklı renk ve aydınlatıcı-belirginleştirici olarak kullanılıyor. Severek kullanıyordum ama son kullanma tarihi geçti :(( belki tekrar alabilirim çünkü olumsuz bir durum gözlemlemedim kullandığım dönemde.

loreal your code

Loreal Youth Code göz kremini ne yazık ki sevemedim, göz altlarıma verdiği nem yetersiz kaldı ama yinede kullandım bitti. Tekrar almam.

12 yorum:

  1. Bende bu ay az urun bitirdim yazısını yazacagım canım. Bu arada tatlım Youth Code Goz kremi senin yasın icin fazla agır degil mi ? Youth Code serisi 30 yas ve uzeri icin cunku.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altlarım çok kuru bu sebeple almıştım ama memnun kalmadım. Bende 30 a yaklaştm canım ://
      Şubat ayı kısa ya az ürün bitti :)))

      Sil
  2. O.B makaj kiti bende kullanmıştım. Memnun kalmıştım. Avon'un colour trend serisini pek beğenmiyor. Gitsin eskiler, gelsin yeniler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oriflame kiti tekrar alabilirim indirim döneminde yakalarsam ama avon asla :))

      Sil
  3. Loreal ruj ne kadar eski duruyor gerçekten. :) Atmakla mantıklı bir karar vermişsin bence. :)

    YanıtlaSil
  4. Garnier bb krem uzun tüpte olan var bende "yağlı ciltler" için olanı hiiç memnun değilim. Hortlak görmüş derecede beyaz yapıyor yüzümü. Cansız solgun oluyorum ne zaman sürsem. Bb kremli her yazı dikkatimi çekiyor :) galiba the balm shelter alırım bu gidişle :)
    Bitenler yazılarını okumak çok zevkli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevmiyorum bb kremleri :)
      Bitenler yazılarını bende severek okuyorum.
      Shelter alır mıyım bilmiyorum ama :))

      Sil