24 Ocak 2014 Cuma

YVES ROCHER SEXY PULP RİMEL

                                                                          Selamlar :))

Yine bir rimel yazısı ile buradayım. Bu aralar rimellere takmış durumdayım. Makyajın vazgeçilmezleri arasındadır rimeller, bir çok kadın sadece rimel kullanır.Benim içinde makyajın tamamlayıcı ürünüdür rimeller.

sexy pulp
 Yves rocher temiz içeriği ile gönüllerimizi fetheden bir marka. İlk kez yves rocher dan makyaj malzemesi aldım ve iyi ki de almışım dedim. Fırça yapısı olarak kum saati şeklinde, uygulaması hiç de zor değil.

yves rocher

Sexy Pulp Ultra Hacim veren maskara, kirpikleri gayet güzel uzatıyor ve hacim veriyor.Kirpikleri ağırlaştırmadan hacim vermesi benim için en büyük artı. Hassas gözleri olan arkadaşlarında rahatlıkla kullanabileceği bir ürün.
Yves Rocher  internet sitesinde ürün hakkında bakalım neler yazmış,

** Ve dahası: İçerdiği Brezilya Palmiyesi Balmumu, Akasya Reçinesi ve Pirinç Reçinesiyle sıradışı bir hacim yaratır. Yine içeriğindeki yatıştırıcı Peygamber Çiçeği Suyu ürünün hassas göz bölgesinde hiçbir tahriş yaratmadan rahat kullanımını sağlar.Ürünü internetten 36.90 TL ye almıştım. Güzel içerikli bir rimel arayanlara şiddetle tavsiye edilir :)
xoxo

10 yorum:

  1. Bende de var ama daha açamadım, sırası gelmedi. Başka bir rimelini kullandım Yves Rocher'in, çok memnundum ondan. Bu ondan daha güzelmiş, öyle dediler kullanıcılar :)

    YanıtlaSil
  2. eneee hassas gözler yani ben :) Rimel sürdükten sonra gözlerim o kadar yanıyor ki akıyor hemen nefret ediyorum bu hassaslıktan dikkat etmem lazım içeriğine ya...

    YanıtlaSil
  3. Canım içeriği de kendide güzel bir ürünmüş, bende denemeyi düşünüyordum ama yazını okuduktan sonra kesin alacağımmmm ;)

    YanıtlaSil
  4. Şu ana kadar kullandığım her açıdan en güzel rimel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim, iyi ki kullanmışım, Hassas gözler içinde çok uygun olması büyük bir avantaj ;)

      Sil
    2. Bu rimeli ben de merak ediyorum, alabilirim her an :)))

      Sil
    3. Tavsiye edilir canım :)

      Sil