24 Eylül 2013 Salı

Hafta Sonu Keyfi

Selamlar :))
Sizlere bugün Ankara'da gidilebilecek bir mekandan bahsetmek istiyorum. Keçiören semtinde Estergon Kalesi'nin 3. katında Elittepe Cafe ve Bistro..
Biz bu mekana hafta sonu kahvaltısı için gittik ve tek kelimeyle bayıldım.Serpme kahvaltı kişi başı 14 TL.
Her şey sınırsız açık büfe.
İlk olarak benim ne giydiğime bakalım :))

 Lacivert renk bir kot, beyaz straplez badi, pembe ceket ve pembe topuklu ayakkabı. Burası kalenin girişi, buradan asansörle 3. kata çıkıyoruz cafe için ama ben hemen bir poz istedim :))
 Kahvaltımı beklerken de güneş ışığında bir fotoğraf fena olmaz dedim, ama başka fotoğraf yok çünkü erkek arkadaşım sinir oluyor her şeyi çekmeme kızıyor ://

google görsellerden alıntıdır.
Arkadaşlar kahvaltı tek kelimeyle süper, her şey sınırsız. ilk olarak domates, salatalık, peynirler geliyor masaya, sigara böreği, patates kızartması, soğan halkaları, sucuklu yumurta, bal,kaymak, reçel, tereyağ bittikçe masanıza geliyor. Beyaz ekmek ve bazlama ekmeği var. Çay da sınırsız. Ankara'lı olanlara tavsiye edeceğim bir mekan. Havanın güzel olması sebebiyle biz teras bölümünde oturduk, soğuk havalarda iç kısımda da oturulabilir.
Üzerine Türk kahvesi içmek isterseniz yada meyve suyu o zaman ücret ödemeniz gerekiyor. Yine tahmin edileceği gibi uçuk bir rakam değil. Ne kadar diye sorarsanız malesef bilemiyorum hesabı görmedim çünkü.
Sizlerin Ankara için böyle tavsiye edeceği yerler var mı?
Yada sizler nerelerden hoşlanırsınız?



6 yorum:

  1. kahvaltıya bayılırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayılırım kahvaltı keyfine :) Gel yapalım canım birlikte kahvaltı

      Sil
  2. Bende gittiğimiz yerde foto çekmeye bayılırım ama aaah aah yok mu o erkekler eşimde öyle hemen yeter artık buda mı çekilir bakıyorlar vsvsvs amaaaan bakan baksın yaa hayatı başkası için yaşamıyorum :)
    Ankara'ya gelmeyeli uzun zaman oldu aslında babam oralı babaennemler halamlar amcamlar hep Ankara'da yaşıyorlar ... En çok Tunalıyı seviyordum bundan sanırım 6-7 yıl önce gittim en son şimdi daha da güzel olmuştur :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Millete eğlence lazım neden bakarlar anlamam, sana ne ister yerim ister foto çekerim :) önüne baksa bizim masaya bakana kadar, haksız mıyım?
      Tunalıyı bende severim. Gerçekten güzel bir yer.
      Sevgiler

      Sil
  3. cok şık olmussun:)
    kahvaltı fiyatı cok uygunmus afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Gerçekten çok uygun

      Sil