29 Ocak 2019 Salı

Lidyana Kolye Modelleri


                              Lidyana Kolye Modelleri


Kolye takmak sadece kadınlara özgü bir alışkanlık olarak görülse de son dönemlerde çok sayıda erkeğin de aksesuar tercihini kolyelerden yana yaptığını görebilirsiniz. Bu nedenle kolye tasarımları kadınlar ve erkekler için özel olarak yapılır. Model yelpazesinin geniş tutulması kendi zevkinize ve tercihinize en uygun kolyeye sahip olmanızı sağlar.

Genellikle bayan kolye modelleri kolye zinciri ve kolye ucu olacak şekilde iki ayrı parçadan meydana gelir. Bu sayede farklı parçaları bir arada kullanabilirsiniz. Özellikle kolye ucu olarak farklı desen ve modellerin bulunması her kombine uygun kolyelere sahip olmanızı sağlar.

Lidyana Kolye Modelleri
Lidyana Kolye Modelleri

Lidyana Kolye Modelleri Ve Fiyatları

Kolye fiyatları seçeceğiniz kolyenin modeline ve üretiminde kullanılan malzemelere göre farklılık gösterir. Modeller arasında kişiye özel ya da gösterişli tasarımlarla birlikte sade olan modeller de yer alır. Lidyana adresinde her bütçeye uygun bayankolye ya da erkek kolye modelleri bulunur. Bunların yanı sıra hediyelik kolye seçenekleri de yine uygun fiyat aralıklarında satışa sunulur. Hediyelik olarak zarif ve uygun fiyatlı bayan kolye arıyorsanız daha sade olan modelleri tercih edebilirsiniz. Erkek kolye modelleri genellikle düz ve sade bir görünüme sahip olduğundan dolayı fiyatları bayan kolye tasarımlarına göre daha uygundur.


Lidyana Kolye Modelleri
Lidyana Kolye Modelleri

Lidyana Bayan Kolye ve Kolye Ucu
Alışveriş sitelerinde bayan kolye kategorisinde çok sayıda model olmasına karşın bunların hepsi aynı kalitede değildir. Dolayısıyla satın aldığınız ürün bir süre sonra kullanılabilirliğini yitirebilir. Ancak Lidyana üzerinde bayan kolye ya da kolyeucu satın alacağınızda böyle bir durum yaşama olasılığınız bulunmaz. Çünkü site içerisinde ünlü ve en çok tercih edilen birbirinden kaliteli aksesuar markaları yer alır. Bu sayede satın alacağınız bayan kolye ve kolye ucu size daha uzun süreli kullanım olanağı sağlar.

Lidyana Kolye Modelleri
Lidyana Kolye Modelleri 

Lidyana Erkek Kolye Modelleri

Lidyana sitesinde satılan erkekkolye modelleri madalyon kolyeler, lüks ve antik takılar olarak çeşitlere ayrılır. Kolyelerde materyal olarak ise altın, gümüş ya da metal kullanılır. Erkek kolye kategorisinde kuru kafalı, kılıçlı, melek kanatlı, barok işlemeli, gladyatör, zirkon uçlu, zincir görünümlü, üçgen, yuvarlak, çapa ve balta gibi detaylara sahip çok çeşitli erkek kolye ve kolye ucu bulabilirsiniz. Aynı zamanda uzun ve kısa olarak da çeşitlenen erkek kolye modelleri Lidyana farkıyla beğeninize sunulur. Günlük ve klasik giyimde kullanabileceğiniz erkek kolye modelleri sıra dışı tasarımları ile her yaşa ve tarza hitap eder. Kot pantolon ve tişört kombininizi ya da takım elbise kombininizi tamamlayabileceğiniz farklı tasarımlar ile Lidyana sizi bekliyor.

1 yorum:

  1. Güzel kolye modelleri var bahar gelse de atkilardan kurtulup taksak 😊

    YanıtlaSil