29 Ocak 2019 Salı

Küllü Kumral Saç Rengi, Saç Modelleri ve Boya Numarası


Birçok kadın için artık en önemli noktaların başında saç rengi geliyor. Bundan yirmi- yirmiş beş yıl önce saç renkleri bu kadar popüler değildi ve kullananda çok azdı. Gelişen dünya düzeni ile bayanların daha güzel görünme istekleri bu durumu ortaya çıkardı. Bizde bundan dolayı sizlere bugün en çok tercih edilen renklerin başında gelen küllü kumral hakkında çok geniş bilgiler vereceğiz. Küllü renklerin arık çok revaçta olduğunu tüm bayanlar biliyor. Küllü kumral saç rengi de en çok tercih edilen renklerde ilk beş içinde yer alıyor. Uzman saç kuaförü olarak bu rengi çok beğendiğimi söyleyebilirim. Çünkü bir bayanı her açıdan güzel gösteriyor ve mükemmeli vaad ediyor. Tek yapılması gereken doğru tonu bulmak ve boyayı iyi uygulamak olacaktır. Şimdi de bu konu hakkında diğer ayrıntılara bakalım.  

Küllü Kumral Saç Rengi, Saç Modelleri ve Boya Numarası
Küllü Kumral Saç Rengi, Saç Modelleri ve Boya Numarası


Bu Rengin Bu Kadar Çok İlgi Görmesinin Sebepleri

  • Çok farklılık oluşturması ve geleneksel renklerden ayrılması
  • Gri tonların çok ayrı bir yansıma katması
  • Karşı cins yani erkekler tarafından çok beğenilmesi
  • Göz alıcılık ve şıklık katması
  • Sıradanlığı bozması ve müthiş uyum sağlaması.
  • Kendi içerisinde çok fazla ton seçeneğinin olması
  • Her zaman her yerde kullanılabilme özelliği
  • Saç tellerine çok hoş bir parlaklık katması ve yansıması
  • Çekicilik ve seksilik oluşturması
  • Cool görünüm oluşturmak isteyenlerin işini kolaylaştırması
  • Makyajla beraber mükemmel bir ikili olması
  • Naturel görünümü ve doğallığı
  • Son yılların moda saç rengi olması
  • Trendinin hızla yükselerek sürmesi
  • Yaş fark etmeksizin birçok yaştan bayanın deneyebilmesi
Bu kadar çok yapılmasının sebeplerini sıraladık. Hiçbir şey sebepsiz yere tercih edilmez. En belirgin yaptırılma nedenlerini bunlardır.  

Bu Saç Renginin Hangi Tonları Vardır?

Bu rengin kendi içerisinde tonları mevcuttur. Sizde seçim yaparken tonlarına dikkat etmelisiniz. Doğru seçim yaptığınızda daha hoş görünüm elde edeceksiniz. Gelin şimdi de bu tonları tanıyalım.

Doğal Görünümlü Küllü Kumral: Yapay görünümler bana göre değil diyenlerin tercih ettiği bir tondur. Özellikle parlaklık bu renkte çok fazladır. Matlığı sevmeyenler için çok ideal olacaktır. Bunun yanında doğala yakın bir yansıması vardır.
 
Orta Tonlu Küllü Kumral: Seçim yapacaksınız ve bir türlü açık ya da koyu olacağına karar veremediniz bu durumda yapmanız gereken tam ortasını denemektir. Net rengi yansıtan bir yansımadır. Kullananlar çok memnundur.
 
Açık Küllü Kumral: Bu kumral tonu ise soğuk özellikleri içinde barındırır. Açık bir rengi vardır, yani tam belirgin değildir. Saçları müthiş derecede ortaya çıkarır ve de çok canlıdır. Esmer cilt ten renklerine bu renk yakışmaz. Renkli gözlere sahipseniz sizde daha ayrı bir güzel duracaktır. Loreal İnoa 8.1 açık küllü kumral saç boyası ve Garnier 8n doğal açık kumral saç boyası bu rengi yakalayabilirsiniz.
 
Koyu Küllü Kumral: Koyu renk tutkunuz var ise bu saç renginin de koyusunu deneyebilirsiniz. Koyu olması size biraz daha ideal görünüm katacaktır. Saç tellerini hareketlendirip daha sağlıklı bir görünüme kavuşturduğu da hemen ilk başta göze çarpıyor. Esmer ve buğday tenli bayanlarda çok güzel duruyor. Onun için bu ten rengine sahip bayanlarda bu tonu öneriyoruz. Palette Deluxe 7-3 yoğun küllü kumral saç boyası ve Loreal Excellence 6.1 koyu küllü kumral saç boyası ile bu renge ulaşabileceksiniz.  

Saç Boyaları,Numaraları ve Fiyatları

En iyi küllü kumral saç boyaları hangileri diyorsanız fikirlerimizi dikkate alabilirsiniz. Kullandığımız memnun kaldığımız küllü kumral saç boyası ve numaraları ise şöyle;   Garnier doğal renkler serisi 7/1 küllü kumral: Çok kaliteli ve iyi sonuç veren markalardan biridir. Kullananlar genelde çok memnun. Birçok kuaförde bu markayı kullanıyor. Fiyatı ise 11.99 TL’dir. Loreal Excellence 7.1 küllü kumral saç boyası: En çok kullanılan markaların başında gelmektedir. Dünyada öne çıkan bir isimdir. Kişinin istediklerine fazlasıyla cevap veren bir üründür. Fiyatı 24.95 TL’dir. Koleston kit 7.1 küllü kumral saç boyası : Kullandığınız saçlarınız yumuşacık olacak ve istediğiniz rengi bire bir yakalayacaksınız. Böyle bir düşünceniz var ise deneyeceğiniz markaların başında gelmelidir. Fiyatı 17.99 TL’dir. Voila Diamond 7.01 küllü kumral saç boyası: Güzel renk seçenekleri ve uzun kalıcı süresi ile beraber çokça kullanılmaya başlayan bir marka. Fiyatı 14.45 TL’dir. Palette Deluxe 8.1 açık külü kumral saç boyası : Güzel sonuç alacağınız marka ve numaradır. Açık ton isteyenler kullanabilir. Kullanıcı memnuniyet oranı ise oldukça yüksektir. Fiyatı 17.39 TL’dir. Nevacolor 9.1 çok açık küllü kumral tüp saç boyası: Zengin renk seçeneği ve güzel sonuçlar ortaya çıkarmasından dolayı birçok bayan çok fazla tercih ediyor. Fiyatı 7.91 TL’dir. Syoss 7-58 açık küllü kumral saç boyası: Deneyebileceğiniz markalardan bir tanesidir. Akma durumlarının olmadığı ve de kalıcılığı çok yüksek bir markadır. Fiyatı 21.26 TL’dir. Loreal İnoa 8.1 açık küllü kumral saç boyası: Loreal markasının kendi içinde birçok farklı boya türü vardır. İnoa da onlardan biridir. Çok kalite ve üst düzey teknoloji ile üretilmiştir. Çok doğal bir içeriği vardır. Fiyatı 40.99 TL’dir. Sea Color 6.1 küllü koyu kumral saç boyası : Tercih edilebilecek istediğiniz tonu yakalayabileceğiniz bir markadır. Fiyat olarak da ekonomiktir. Fiyatı 9.50 TL’dir. Loreal Excellence 6.1 küllü koyu kumral saç boyası: Markanın çok fazl seçeneği olduğu için bizde size bu markadan birkaç öneri sunduk, onlardan biri daha. Fiyatı 22.36 TL’dir.  

Saçınızın Rengine Göre Hangi Saç Rengi Tutar?

Ayrıntı 1: Ağarmış saçlarınız var ise yani beyaz saç tellerinizin sayısı biraz fazla ise sizin için güzel haberimiz var 🙂 bu renk sizde tutacak ve de çok hoş bir etki oluşturacaktır. Şimdiden denemeye başlayın bile. Ayrıntı 2: Şayet evde bu renge ulaşmak istiyorsanız ve de koyu tonlu siyah renkli saça sahipseniz direk olarak bu renk kesinlikle tutmaz. Bunun için kuaföre gitmelisiniz ve de açma işlemi uygulamalısınız. Ayrıntı 3: Kullandığınız renk sarı tonları ise çok kolay bir şekilde bu boya rengi tutacak ve istediğiniz renge kavuşacaksınız. Ayrıntı 4: Mevcut şuan ki saç renginiz kestane ve tonları ise ilk aşamada hemen bu rengi elde edemeyebilirsiniz. Şöyle söyleyelim ilk başlarda hafif farklı ton ortaya çıkabilir.  

Küllü Kumral Saç Boyası İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

  • Biraz öncede ifade ettiğimiz gibi saçlarınızın için beyaz saçlar fazla ise bu durumunda bu tonu kolay elde edeceksiniz ve de turuncu gibi herhangi bir yansımaya olmayacaktır.
  • Boya markalarının numaralarına baktığınızda bazılarında bir tane 1 bazılarında ise iki 1 görürsünüz. Örneğin 6.1,7.1,8.1 gibi bunlar hafif yani açık tonu ifade eder. 6.11,7.11,8.11 gibi numaralar ise yoğun küllü olduğunu belirtir. Nasıl bir kül miktarı istiyorsanız ona göre seçim yapmanızda ayda var.
  • Saç boyası seçimine özen gösterin. Her markanın numaraları farklıdır. Örneğin 7.1 numarası her saç boya markasında küllü kumralı ifade etmeyebiliyor. Ayrıca ton seçimini doğru yapmanız çok önem taşımaktadır.
  • Koyu saç rengine sahip olan bayanların ilk yapması gereken saçlarını sarı yapmak daha sonra ise bu renge boyamak olmalıdır. Çünkü bu şekilde yapmadığınızda istemediğiniz bir sürü renk yansıma olacaktır.
Küllü Kumral Saç Rengi, Saç Modelleri ve Boya Numarası
Küllü Kumral Saç Rengi, Saç Modelleri ve Boya Numarası
 

Bu Saç Rengini Kullanırken Nasıl Bakım Yapmalıyım?

Bakım yapmak her saç rengi için gereklidir. Kiminde az bakım yeterli iken kimi ise biraz daha fazla bakım isteyebilir. İşte yapılması gerekenler; Sıcak sudan uzak durun: İlk başta çok basit bir öneri gibi gelebilir ama gerçekten etkili sonuçları vardır. Siz siz olun sıcak su kullanmayın kesinlikle. Sürekli olarak ılık hatta mümkünse soğuk su ile saçlarınızı yıkayın. Haftada 3’den fazla saçlarınızı yıkmayın: Çok fazla yıkamak saç pigmentlerine zarar verecektir. Bunun içinde 2 kere ya da çok ihtiyaç duyarsanız 3 kere yıkamanız yetecektir. Bu şekilde saç boyanızı çok daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Silver şampuan(mor şampuan) kullanın: Gri ve sarı tonlarda olan saçlar için bu şampuanı öneriyoruz. Çünkü saç oluşan kızıllıkları ve turunculukları gideriyor. Ayrıca saç rengini koruyor ve çok uzun süre kullanım sağlıyor. Her zamanda parlaklığı ilk günkü gibi kalıyor. Düzenli saç maskesi kullanın: İçeriği güzel olan ve doğal maddelerden oluşan kaliteli markanın maskesini alarak 15 günde 2 defa uyguladığınız hem saçlarınız sağlıklı kalacaktır hem de saç renginiz. Düzenli olarak saç kremi uygulayın: Boyanın saçlarınıza zarar vermesini istemiyorsanız saç kremini aksatmayın. Saç dökülmesi ve kepeklenme gibi sorunlara da iyi gelecektir.


Kaynak: www.kizlaramoda.com  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder