12 Haziran 2018 Salı

Yaz Mevsimi için Shein den Seçtiklerim

Selamlar :)) Havalar artık iyice ısındı, mayıs ayının yağmurlu kasvetli günleri Ankara için yerini güneşe, bol sıcağa bıraktı. Tatilde ve şehir hayatında giyebileceğimiz bir kaç parça seçtim Shein sayfasından ve hoşuma giden ürünleri sizlerle paylaşmak istedim.






Bu sene mavi, lacivert ve beyaz uyumu her yerde karşımızda ve bu iki renk bana huzuru çağrıştırdığı için bende bir çok kıyafetimde kullanıyorum. Sitede görür görmez lacivert kravat yaka tişört hemen dikkatimi çekti.

Altına da iki adet farklı şort seçtim, beli lastikli kemerli tokalı şortlar çok moda ve çok rahat.




















               Beyaz Şort                                                                                                      Çizgili Şort


Şehirde yada tatilde giyebileceğimiz şortlar arasından sizce hangisi güzel?

Ben ikisini de çok sevdim, hafif bronzlaşınca beyaz şort ne güzel olur diye düşündüm ama çizgili şorttan da vazgeçemedim.

                                                                         


















   Hasır Çanta                                                                                              Ponponlu Hasır Çanta

Ve işte yazının göz bebeği, bu seneye damga vuran hasır çantalar. Seçemedim hangisini alsam? Yuvarlak model de çok güzel, kutu gibi ponponlu olanda harika. Bu sene mutlaka bir tane hasır çanta edinin.





Şortların, elbiselerin, jean pantolonların bile altına rahatlıkla giyebileceğimiz, hem şık hem spor bir terlik seçtim. İnci detayları harika ve benim çok hoşuma gitti. Plajda havuz kenarında göz zevkine uygun bir model. 


                                                                     

En son olarak benim daha önce aldığım ve herkesin bayıldığı çantamın linkini eklemek istiyorum. Üzerindeki kilidin ruj detaylı olması çok ilgi çekici. Herkesin size, ' çantanı nerden aldın?' diye sorması hoşunuza gidecekse bu çantayı hemen sepete ekleyin derim.




    Beyaz Şort          

     Çizgili Şort 





5 yorum: