1 Şubat 2018 Perşembe

Twinkle Deals Online Alışveriş


Selamlar :)) İnternetten alışveriş kolaylığı artık tüm benliğimizi sarmış durumda. Yurt dışı alışverişlerinin de kolaylığı ve farklı seçeneklerinin olması beni sürekli yurt dışı sitelerine yönlendiriyor. Burada bahsettiğim TwinkleDeals Online Alışveriş siparişlerim geldi.


Twinkle Deals Online Alışveriş
Twinkle Deals Online Alışveriş 

İlk olarak göstermek istediğim ürün kolye, farklı tasarımıyla beni benden aldı desem abartmış olmam. Severek kullanıyorum öyle ki 2 haftadır her gün takıyorum neredeyse :)) Renginde şimdilik bir solma ve kararma olmadı tabi suya değmesine izin vermiyorum bu sebeple de sanıyorum ki uzun süre rengini muhafaza ederek kullanabilirim. 
Twinkle Deals sitesinde çok fazla çeşit var buradan inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.


Twinkle Deals Online Alışveriş
Twinkle Deals Online Alışveriş 

Ve ilk yazıdaki göz bebeği çanta. Ruj detayına bayıldım ve hemen sepete ekledim. Yaz mevsiminde her gün kullanacağımdan şüphem yok çünkü çok sevdim. Çantayı incelemek ve sipariş vermek için buraya tıklayın .

Siparişlerim arasında  iki tane bikini vardı ama fotoğraflayamadığım için eklemedim. 5 dolara bikini almak çok güzel bir duyguymuş mutlaka siteyi inceleyin yaz gelmeden bikini mayo siparişlerinizi oluşturun bence. Bikinilerin kalitesine bayıldım, 2 sene önce buradan 60 liraya aldığım bikini sitede sadece 5 dolardı modelini çok beğendiğim için hemen ekledim sepete.

6 yorum:

  1. kolye çok güzel çanta da aşırı tatliş :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blog yazıyorum henüz çok yeniyim ismi www.makyajgunlukleri.com Sizce hesabımı daha fazla nasıl geliştirebilirim hesabımın altındaki kısma yorum yazacağınız her türlü yapıcı eleştirilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim 😘 ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
  3. Kolye çok zarifmiş.Çok beğendim canım ♥

    YanıtlaSil
  4. Kolye şık ve zarif ama çanta olayyyy :)))))

    YanıtlaSil