22 Şubat 2018 Perşembe

Farmasi VFX Pro Fondöten

Selamlar :)) Hepimiz kusursuz ten kusursuz makyajın müptelası olduk. Makyajımız ne kadar iyi olursa bir o kadar iyi görünmeyi fotoğraf ve videolarda da ister olduk. Durum böyle olunca da bir çok firma HD adı altında fondötenler üretmeye başladı. Benim size tanıtmak istediğim Farmasi VFX Pro Fondöten de onlardan biri. 

Farmasi VFX Pro Fondöten
Farmasi VFX Pro Fondöten



30 ml pompalı şişede üretilen fondöten cilt kusurlarını kamera ışıkları karşısında nötr hale getirerek yüzün kusursuz görünmesini sağlıyor.

Farmasi VFX Pro Fondöten
Farmasi VFX Pro Fondöten

5 renk seçeneği bulunan Farmasi VFX Pro fondötenin bendeki 01 vanilla rengi. Tenime uyan fondötenin kapatıcılık seviyesi orta, kalıcılık olarak tahmini 8 saate kadar kalıcı diyebilirim. Kalıcılık konusunda test etmek için altına baz kullanmadım. Günlük kullanıma uygun olan bu fondöten uzun zamandır favorim oldu. 5 renk seçeneği olan VFX Pro fondötenlerden size uygun olanı deneyebilirsiniz. Mat bitişli yapısı kuru ciltleri iyice kurutabilir.
 Benim cilt yapım karmadan yağlıya dönük, altına iyi bir nemlendirici sürüp uyguladım fondöteni yoksa gün içerisinde ekstra cilt kuruması yaşayabilirsiniz. Cildimde hassasiyet, kaşıntı, sivilce gibi iritasyon yapmadı.

4 yorum:

  1. çok güzel bir fondöten :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir fondöten deneyeceğim canım 😍

    YanıtlaSil
  3. ben de kazağına bayıldım :-))

    YanıtlaSil
  4. Ben geçen siparişimde çok tereddütte kaldım alıp, almamak konusunda :( Bir şans vereyim o vakit, sevgiler ...

    YanıtlaSil