23 Ocak 2018 Salı

ALOREE CHLORO VITAE NEMLENDİRİCİ

Selamlar :)) Kar yağmasa da buz gibi bir hava var Ankara'da ve cildimizi soğuk havanın olumsuz etkilerinden korumak için iyi bir nemlendiriciyle beslemek gerekiyor. Soğuk havanın olumsuz şartlarının cildime verdiği negatif etkiyi silmek için benim tercihim Aloree Chloro Vitae Nemlendirici oluyor. Aloree markasının ürünlerini uygun fiyatlı olarak AyışığıOrganik sitesinden alıyorum, şimdi nemlendiricinin detaylarına bakalım.

ALOREE CHLORO VITAE NEMLENDİRİCİ
ALOREE CHLORO VITAE NEMLENDİRİCİ 


Normal, karma, kuru ve hassas ciltler için formüle edilmiş bir krem. Fluid olarak geçiyor yani krem ve losyon arası bir akışkan yapısı var. Ne krem gibi katı nede losyon gibi çok akışkan bir ürün. Ürün sadece soğuk havalarda değil, bol güneşli yaz günleri içinde ideal. Kış aylarında kullandığım kremi, birde yazın tatilde yanıma alıyorum. Güneşin de yakıcı etkisinin olumsuz yönlerini tolere ediyor.


ALOREE CHLORO VITAE NEMLENDİRİCİ
ALOREE CHLORO VITAE NEMLENDİRİCİ 

Aktif içerik olarak, taze arpadan elde edilmiş klorofil var içerisinde ve böylelikle cildin daha fazla oksijen almasına olanak sağlıyor. 

Aloree markası hayvanlar üzerinde test yapmayan vegan bir marka ve içerikleri organik tarıma dayalı Ecocert sertifikalı ürünlerden oluşuyor. Blogumda arama kutusuna Aloree yazarak markaya ait kullandığım diğer ürünleri okuyabilirsiniz. Satın almak isterseniz de uygun fiyat seçeneği ve güvenli kargo gönderimiyle Ayışığı Organik Sitesini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.


4 yorum: