1 Haziran 2017 Perşembe

YVES ROCHER MAKADEMYA FINDIKLI DUŞ JELİ

Selamlar :)) bugünkü konuğumuz yine Gülsen Doğan'ın #gulshendoganile8mart etkinliğinde hediye edilen bir ürün. Yves Rocher Makademya Fındıklı Duş Jeli. Yves Rocher genelde %90 oranlarında bitkisel içeriğe sahip olduğunu belirtse de içerik olarak aslında o kadar temiz ve masum değiller. Bu duş jelinde de %97 bitkisel içerik kullanılmıştır ibaresi var.

YVES ROCHER MAKADEMYA FINDIKLI DUŞ JELİ
YVES ROCHER MAKADEMYA FINDIKLI DUŞ JELİ



Kendine has güzel bir kokusu var Yves Rocher Makademya Fındıklı Duş Jelinin. Banyo sırasında koklamaya doyamıyorum. Ne yazık ki kokusu kalıcı değil, duş sonrası cilt üzerinde kalmıyor. Makademya fındığının yanı sıra içerisinde susam yağı da bulunuyormuş. Susam yağı ve makademya fındık bileşkesiyle cildi temizlerken nemlendirmede sağlıyor. Kullandığım süre boyunca, duş sonrası cildimi çok iyi nemlendirdi, banyo sonrası nemlendiriciye gerek duymadım diyemem. Sıradan duş jelleri gibi, ekstra bir nem hissetmedim ancak cildimi ekstra da kurutmadı. Köpürmesi ve cildi temizlemesini sevdim, bu özellikler dışında farklı bir yanı yok. Hediye olmadığı sürece tekrar alıp kullanacağım bir ürün değil zira şuan 14 TL gibi bir fiyata satılıyor. Daha uygun fiyata farklı markalar alabilirim.

4 yorum:

  1. Çok değişik kokusu da muhtemelen çok güzel kokuyordur şimdi ☺

    YanıtlaSil
  2. Ben bu serin,n Lotus çiçeiği kokusunu çok seviyorum. Farklı markalarda da Lotus var ama hiçbiri bunun gibi güzel değil. Bir ara bakayım. Seyahatler için ideal ama 200 ml boyu ile:)

    YanıtlaSil
  3. çoğu duş jelinin zaten tende çok kalmıyor kokusu maalesef bu da öyle olmuş :(

    YanıtlaSil
  4. Çok seviyorum bu markanın duş jellerini. Aloe veralı olan favorim.

    YanıtlaSil