26 Mayıs 2016 Perşembe

AMUTIYA ARGAN YAĞLI LİKİT RUJ İNCELEMESİ

Selamlar :))

Bugün sizlere kozmetik bir üründen bahsetmek istiyorum,  #pembedünyam1yasinda blogger etkinliğinde hediye edilen Amutiya argan yağlı likit rujlar konuğumuz.İnternet sitesinden aldığım bilgiye göre; 2008 yılında İstanbul şehrinde, makyaj ve güzellik konusunda 25 yıllık deneyime sahip uzman bir kadro tarafından yaratılan AMUTIYA markası, 2011 yılında İtalya’dan Red of View firmasının “under-license” izni ile üretimini İRAN’a taşımıştır.*
Hayvanlar üzerinde test yapmayan bir firma ve ürünleri dermatolojik olarak testten geçirilmiş.
Firmayla ilgili kısa bilgiden sonra geçelim rujlara. Sizlere iki farklı ürün göstereceğim.Kırmızı olan, Fasten- up fluid lip colour with argan oil ve turuncu olan Bright - up liquid lip laco with argan oil.






İçerisinde paraben bulunmayan ve dermatolojik olarak test edilen bu rujlardan ilki, turuncu rengiyle gönlümü fethetti. Parlak bir ruj olan Bright - up liquid lip laco with argan oil içersindeki argan yağıyla dudakları besliyor ve kurutmuyor. Sünger aplikatörüyle sürümü kolay, dudakları dolgun ve biçimli gösteriyor. Tek eksi yanı kalıcılığı, sık sık tazelenmek istiyor. Ruj tazelemekten sıkılmıyorsanız ve turuncu rengi seviyorsanız bu rujdan mutlaka edinmelisiniz. 


Kırmızı renkli olan Fasten- up fluid lip colour with argan oil mat bir ruj ve turuncu rujun aksine kalıcılık konusunda süper. Sabah sürdüğüm ruj, kahvaltı, kahve ve öğlen yemeğinde halen çıkmamış oluyor. Tabi arada yediklerim içtiklerim de var onları saymadım bile :)) Tüm gün bozulmadan benimle kalan bir ruj desem abartmış olmam.
 Sürdükten sonra kuruyan ve matlaşan bir yapısı var. Mat rujlar genelde dudakları kurutur ve kusurlu gösterir. Amutiya argan yağlı mat likit rujda bu sorundan eser yok. İçerisinde argan yağının yanı sıra E vitamini bulunuyor ve dudakları ekstra nemlendiriyor. 
Rujların dudaktan temizlenmesi kolay ama mat rujun çıkması nispeten daha zor diyebilirim, makyaj temizleyiciyi pamuğa döküp bir kaç saniye bekletiyorum ve sonrasında siliyorum, tam anlamıyla o zaman arınıyor dudaklarım. 
Amutiya markasına ait ürünleri incelemek ve sipariş vermek için instagramdan @garden_of_cosmetics hesabına bakabilirsiniz.

18 yorum:

  1. canım benim güzel bir inceleme yazısı olmuş teşekkürler demekki sen de matı daha bi tutmuşsun ben gibi :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kalıcı mat olan :)
      Teşekkür ederim tatlım

      Sil
  2. Mat olan daha bi sıcak geldi ister istemez. Mat olmayan rujum neredeyse yok artık..

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde kullan her markanın alır olduk bunu da alalım bari :)) 💄💄💄

    YanıtlaSil
  4. Bu arada nerede bir tanıtım yazısı okusam, renk olarak kırmızı olanını beğendiğimi farkettim. Kırmızı enfes, güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  5. İyi günlerde kullanın.Kırmızı çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
  6. sayfanıza geldiğimde ilk dikkat çeken şey resminiz oldu cildiniz makyajınız o kadar güzel ki :) kesin takip etmeliyim dedim, bana da beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan aşırı derecede şımardım :)
      Teşekkür ederim ilginiz için
      Sevgiler

      Sil
  7. Amutiya ile henüz tanışmadım ancak kırmızısı benlikmiş ;)

    YanıtlaSil
  8. Amutiyanın o oranj renkteki liptisck rengi bi harika. İyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  9. Kırmızı olan renk bir harikaymış. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil