15 Mart 2016 Salı

GOLDEN ROSE VELVET MATTE SERİSİ 20 NUMARA RUJ İNCELEMESİ

Selamlar :))
Kimisi makyajda rujdan vazgeçemez kimisi rimelden. Benim için ikisi de çok önemlidir makyajda, birbirini tamamlar ama hiç makyaj yapmasam da koyu bir renk rujla kendimi renklendirmeyi ihmal etmem. Geçtiğimiz günlerde katıldığım #sevgiylekadinlargunu etkinliğinin sponsorlarından biri de Podium AVM Golden Rose mağaza standıydı. Bizlere, velvet matte serisinden rujlar hediye etmişlerdi. 

 GOLDEN ROSE VELVET MATTE 20 NUMARA RUJ

Yorumlayacağım ruj, Golden Rose velvet mate serisinden 20 numara koyu kırmızı rengi.
İlk olarak söyleyeceğim rujun parben içermiyor olması. İçerik önemli olsa da ben çok takılmıyorum ama buna dikkat edenler için belirtmekte fayda var. 

Renk olarak koyu olması ve rujun mat bitişli olması sebebiyle sürümü ve gün içerisinde taşıması zor bir ruj. İyi nemlendirilmemiş ve ölü derilerinden arındırılmamış bir dudağınız varsa ruju sürdüğünüzde pütürlü bir görüntü elde edersiniz. Pütürlü ve kötü görüntü istemiyorsanız mat ve koyu rujları kullanırken dudak bakımına biraz daha fazla özen göstermemiz gerekiyor.



İçerisindeki E vitaminiyle nem sağlıyor ama mat olduğu için ne yazık ki yeterli değil. Ruju sürmeden önce ben nemlendirici sürüyorum. Dudakta kalıcılığı iyi seviyede,beğendim. Sabah sürdüğüm ruj, kahvaltı ve kahve sonrası halen bana eşik ediyor. Seride toplam 27 renk varmış, kısa sürede diğer renklerini de incelemek istiyorum.
Bu seriye ait tavsiye edeceğiniz renkler var mı?

14 yorum: