10 Şubat 2016 Çarşamba

KORKU DOLU EVLERDEN BİRİ VAMPİR EVİ

                                                                       Selamlar :))


Son zamanların en popüler kaçış oyunlarından biri olan korku evleri her geçen gün farklı konseptler ile karşımıza çıkmakta. En son Vampir Evi  konsepti ile İstanbul Taksim ' de yer alan kaçış oyunlarından biri olan Vampir Evi'nden sizlere bahsetmek istiyorum.

İstanbul' da yaşayanlar için arkadaşlarınız ile katılarak eğlenceli ve korku dolu anlar geçirmek istiyorsanız. Sizin için ideal kaçış oyunlarında biri daha Vampir evi.
En son yaptığım İstanbul seyahatimde bu kaçış oyunun olduğunu öğrendim. Kısa süre içerisinde gerçekten gidip evde oyun oynamak istiyorum.
Bu tarz kaçış oyunlarında genel olarak bir ev içerisinde arkadaşlarınızla yer alıyorsunuz. size verilen ipuçları sayesinde gerekli anahtarları bularak evden çıkmanız gerekiyor. Bir saatlik süre içerisinde evden ekibiniz ile çıkmanız lazım.



Vampir Evi konsepti meşhur Dracula'nın yer aldığı bir ev. Evin içerisinde Dracula'yı uyandırmadan hareket etmeniz gerekiyor.
Ekip olarak yer alacağınız bu kaçış oyunu korkularınızın dışa vurumu haline gelebilir.
Eğlenceli ve farklı etkinlikler peşinde olan kişilerin severek oynayacağı bu kaçış oyunu sayesinde zevkli dakikalar geçirebilirsiniz.
Vampir Evi İstanbul Taksim' de yer almaktadır. Youtube üzerinden izlediğim videolara bakılırsa gerçekten hem korku dolu hemde komik. Yeni nesil oyunu haline gelen bu kaçış oyunu evlerinde harika dakikalar geçirebilirsiniz.
Şimdiden çok fazla merak ediyorum :) Aranızda bu tarz kaçış oyunlarına giden var ise deneyimlerini paylaşmalarını rica edeceğim. En azından biraz merakım gitmiş olur :)

3 yorum:

  1. Bende merak ettim şimdi. Büyükler için öyle mi? Çok isterim gidersen beni de çağır:)

    YanıtlaSil
  2. Bende merak ettim şimdi. Büyükler için öyle mi? Çok isterim gidersen beni de çağır:)

    YanıtlaSil