26 Şubat 2016 Cuma

HACERIA SİMYA CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

 Selamlar :))

30 Ocak tarihinde katıldığım #ozgurlukkadinlabaslar etkinliğinde tanıştığım Haceri Simya firmasına ait cilt bakım ürünlerinden bahsedeceğim bu yazıda. Etkinliğe ait yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

HACERIA SİMYA CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ


Etkinlikte Haceri Simya  ürünleri çok şık bir şekilde bizler için paketlenmişti, Ankara yolcusu oldukları için paketi bozmak zorunda kaldım.  Organik ürünlerden oluşan seriyi detaylı inceleyelim. Belirtmek isterim ki bu yazıda sadece bakım kremi,maske ve peelingden bahsettiğim. Serinin diğer ürünlerini ayrı bir yazıda anlatacağım.


HACERIA SİMYA CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

Haceri Simya doğanın güzelliğini bizlere sunarken, doğaya zarar vermeyen doğa dostu bir firma. Şimdi kullandığım ürünleri sırasıyla inceleyelim.


HACERIA SİMYA CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

Haceria krem peeling arındırıcı canlandırıcı 

 İçerisinde Zeolit Allontoin ve E vitamini varmış. Krem peeling görüntü olarak bana çamuru hatırlattı, kokusu yok denecek kadar az. İnce taneli bir peeling. Cildime sürdüğümde ince yapısıyla zarar vermeden ölü tabakayı temizliyor. İlk kullanımda etkisini hissettim, cildim ışıltılı görünüyordu. Haftada iki kez kullanılması önerilmiş ama ben sadece pazarları uyguladım. Cildimde sivilce yada hassasiyet yapmadı.


HACERIA SİMYA CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

Haceria yatıştırıcı onarıcı bakım kremi

İçerik olarak zengin bir krem, panthenol ile cildi onarmayı hedefliyor. İçerisindeki çay ağacı yağı ve E vitaminiyle yatıştırıcı etkisi var.  Tüm cilt tiplerine uygun olan bu krem son günlerde elimden düşmüyor. Cildimde hassasiyet yaratmadı. Kremi günde bir kez akşamları uyguluyorum.


HACERIA SİMYA CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

Ve son olarak Haceria cilt bakım maskesi 

Yine görüntü olarak bana çamuru hatırlatan bir ürün :)) cildime sürünce kurumaya başlamasıyla birlikte kuruyan çamur gibi oldu. Tüm cilt tipleri için yazsa da, internet sitesinde fazla yağı aldığını yazmış, bu sebeple kuru ciltler için uygun mu bilemedim. Benim cildim karmadan yağlıya dönük o sebeple kullandığım zamanlarda ekstra bir kuruluk yada gerginlik hissetmedim. Bu maskeyi de peeling gibi haftada bir uyguladım.

Haceria ürünleri içerisinde etil alkol ve paraben bulunmuyor. Ürünleri incelemek ve sipariş vermek isterseniz internet sitesine bakabilirsiniz.

12 yorum:

  1. Bende de var, ben de merak ediyorum ürünlerini ama ne zaman sıra gelecek bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. özellikle maskesini merak ettim ben bu markanın teşekkürler canım paylaşım için.

    YanıtlaSil
  3. Rengi ne kadar koyu. İçeriğinde paraben olmaması arti..

    YanıtlaSil
  4. şimdilik tek beğenmediğim ürünü şampuan oldu. saçlarımı yağlandırdı ama eşime de iyi geldi =)))

    Kremlerin tarihi yakın olmasa çok güzel olurdu, bende sabah akşam el ve vücut kremi olarak deniyoru =)

    Sabun favorim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabun güzel ama kokusu değişik geldi bana :) kötü değil çocukluğumdaki bir koku ama tam hatırlamıyorum. Şampuanı henüz denemedim şekerim ://

      Sil
  5. Bende peelingi var sıra gelirse deneyeceğim inşallah :))

    YanıtlaSil