26 Kasım 2014 Çarşamba

HC HAIR CARE COMPLEX/ HC HAİR CARE BİTKİSEL SAÇ BAKIM KOMPLEKSİ

Selamlar :))

hc hair care complex
HC Hair Care ürünlerini duymayan kalmadı galiba. Bende bu markaya ait ürünleri severek kullanıyorum. Daha önce Ovex saç maskesini yazmıştım. Kuaförümünde olumlu onayından sonra bu maskenin ikinci kutusuna geçtim ve menunum.
Son 5 aydır düzenli olmasa da  HC Complex saç bakım yağını ve şampuanını kullanıyorum yazısı burada okumak isterseniz. Şimdi ilk olarak bitkisel bakım yağını anlatmak istiyorum,HC Hair Care Complex bitkisel içerikli saç bakım kompleksine detaylıca bakalım.Ürünün şişe tasarımı çok güzel,pompalı şişede istediğiniz miktarı kullanmanıza olanak sağlıyor ve ne kadar ürün kaldığını görebiliyorsunuz.

hc hair care complex

Ürünü haftada bir kere saç diplerine masaj yaparak yediriyoruz ve sonrasında tüm saça uyguluyoruz. Ürünle birlikte saç bonesi de gönderiliyor buda güzel bir ayrıntı. Saçımıza yağı sürdükten sonra en az 2 saat saçta kalması gerekiyor ama ben işim yoksa eğer akşamdan sürüp sabah yıkamayı tercih ediyorumve haftada iki gün düzenli kullanmak lazım.Yukarıda da belirttiğim gibi ürünü düzenli kullanmak şart ama ben tembellik ettim ve düzenli kullanmadım,buna rağmen çok güzel faydasını gördüm. İkinci şişeyi düzenli kullanacağım :)

Benim saçlarımda ciddi bir dökülme problemi vardı,bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra ilk iki ay dökülme azaldı ve şimdi saçlarımda dökülme yok denecek kadar az. Eskiden,elimi saçıma her attığımda en az 6-10 arası saç gelirken şimdi tüm gün dökülen saçımın sayısı 10 u geçmiyor. Ürünün diğer vaatleri arasında saçın uzamasına yardımcı olması. Peki saçlarım uzadı mı? Evettttt :)) saçlarım arkadaşlarımın dediği gibi 'ciddi bir şekilde uzadı' Şimdi bu nasıl bir tabir derseniz,beni yakından tanıyan arkadaşlarım bilir benim saçlarım hep kısadır ve ne kadar istesem de uzamazdı saçlarım.Uçları cansız ve zayıftı, şimdiyse omuzlarımdan bayağı bir aşağı indi. Ne yazık ki elimde saçlarımın öncesi ve sonrası fotoğrafı yok. Bir kaç gün içinde saçlarımı kestireceğim ve o zaman öncesi sonrası fotoğrafı hem blogda hemde diğer sosyal medya hesaplarımda paylaşacağım. İkinci şişe hc hair care complexe başladım benim için hayırlı uğurlu olsun :)
Bu ürünü sadece saç uzatmak ve dökülmesini engellemek için kullanmak dışında, boyadan yanan ve yıpranan saçların bakımını sağlamak ve yeniden nem vermek içinde kullanabilirsiniz.
Ürünü sac.bakim.com sitesinden 45 TL. ye satın alabilirsiniz.


7 yorum:

  1. Bu ürünü ben de çok merak ediyorum çünkü çok dökülüyor:( Düzenli kullan bide bakalım daha çok faydalı olacak mı=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen hafta başladım Ezgi düzenli kullanacağım inşallah :) o zaman da yazarım fotoğraflayacağım zaten saçlarımı o zaman anlarsın :) hatta sen yabancı değilsin sana şimdi bile foto atarım watsaptan :)

      Sil
  2. Senacım ayneeenn saçlarında ciddi bir uzama var bariz, yani öncesi sonrası yapmana gerek bile yok seni sosyal medyadan takip edenler bunu fotoğraflarından görürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy tatlım benim haklısın dikkatli takipçilerim bilir senin gibi :))
      Öpüyorum sevgiler

      Sil
  3. merak ettim saçlarındaki uzamayı, instagramına bakayım:)

    YanıtlaSil