20 Kasım 2014 Perşembe

Beko, Herkesi Değişim Heyecanına Davet Ediyor

Beko, Herkesi Değişim Heyecanına Davet Ediyor
Türkiye’nin global markası Beko, yeni bir başlangıç yaparak tekrar yola çıkıyor ve değişimin heyecanını yaşıyor. Bu heyecanı Beko ile birlikte yaşaman için seni de Değişim Heyecanı’na davet ediyor! Sen de Beko’nun değişim heyecanın bir parçası ol, bu büyük heyecanı Beko ile yaşa!

Beko, ilk çamaşır makinesini ürettiğinde tek bir vizyonu vardı: Herkesin hayatını kolaylaştıracak teknolojiler üretmek. Bu hedefe ulaşmak için değişimin gücüne ve sürekli gelişime inanan Beko 2014’ü milat kabul ederek yeni logosuyla yepyeni bir başlangıç yapıyor ve değişim heyecanını yaşıyor. Bu heyecanı birlikte yaşamak için de herkesi degisimheyecani.com’a davet ediyor.
Bu heyecanı yaşamak isteyen kullanıcılar, değişim heyecanını yaşadıkları anları #değişimheyecanı hashtag’i ile Twitter, Instagram ya da Vine’da paylaşıyor. Hatta dilerlerse Facebook albümlerden ya da bilgisayarlarındaki bir içeriği de degisimheyecani.com’a yükleyebiliyor. Paylaşılan içerikler degisimheyecani.com’da bir araya getirilerek değişim heyecanı büyütülüyor.
Bu heyecana ortak olan kullanıcılar degisimheyecani.com’a üye olurlarsa, Beko’dan sürpriz ödüller kazanıyor ve değişim heyecanını evlerinin her köşesinde yaşama şansı yakalıyor.

Beko, hayatın içindeki değişimi yaşayan herkesi degisimheyecani.com’a davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder