19 Kasım 2014 Çarşamba

FARMASİ DR.C. TUNA AYNISEFA YAĞI CİLT BAKIM KREMİ

Selamlar :))
FARMASİ DR.C. TUNA AYNISEFA YAĞI CİLT BAKIM KREMİ
Geçtiğimiz aylarda Farmasiden çok şık bir paket aldım. Farmasiyi bilmeyen kalmadı sanırım :) geniş ve kaliteli ürün yelpazesiyle benimde sevdiğim bir firma,zira erkek arkadaşımın arabası için bile farmasiden alışveriş yapmışlığım var :))
Ürün vazelin gibi koyu kıvamlı, sarı bir renge sahip. Cildimiz için vaatlerine bakacak olursak içeriğinde ki aynısefa yağının iyileştirici tüm özellikleri mevcut bu üründe. Tahriş olmuş ciltlerde bile kullanılabilir diyor yazıyı okumaya devam edelim ben nerede kullanmışım? :)))


FARMASİ DR.C. TUNA AYNISEFA YAĞI CİLT BAKIM KREMİ
Yoğun yağlı yapısıyla kış mevsiminde el,ayak ve kuruyan cildimize kullanabiliriz. Ben ayrıca bu ürünü yüzüme de sürüyorum,tabi sabah akşam değil :)) Yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum ve işlem sonrasında suratım kabuk bağlıyor. Epilasyon işleminin ertesi günü sadece su ile yıkadıktan sonra nem vermesi ve kabukları yumuşatması için kremi yüzüme uyguluyorum. İki gün boyunca aynı işlemi tekrarlıyorum. Bu süre içerisinde cildime başka bir ürün kullanmıyorum. Dr. C.Tuna aynı sefa yağı kremi yoğun yağlı yapısına rağmen cildimde sivilce yapmadı,normal şartlarda kullansam belki sivilce yapabilirdi ama hasar görmüş suratımda sivilceye sebep olmadı. Yağlı bir cilde sahipseniz yine de yüzünüze sürmenizi önermem. Elleri yumuşatmada kullanabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Ben küçükken annem aktardan aynı sefa kremi alırdı çok güzel kokardı :) O kokuya sahip mi merak ettim açıkçası =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif bir kokusu var canım. Aynısefa nasıl kokuyor bilmiyorum :(

      Sil
  2. Harıka yorumlarınız için çok teşekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Paylaşımınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil