21 Kasım 2014 Cuma

BİTEN BİTMİŞTİR..

                                                                         Selamlar :))


bitenler blog

Artık her ay düzenli bitirdiğim ürünleri yazmasam da biriktirip yazıyorum,kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum :)) Bitirdiğim ürünlerin toplu görüntüsü bu şekilde.Yine renkli kozmetik yok,bitmeyen ruj,bitmeyen allık üretmişler. Biten rimellerim var ama onları bir ayırıp toplu yazabilirim.
watsons maske gratis göz pedi

L'actıon göz altı pedlerini seviyorum,indirim dönemi alıyorum ama ne yazık ki düzenli kullanamıyorum. Newsp hidrosel göz çevresi bandı da L'actıon ile aynı işlevi görüyor ama nem verme açısından l'actıon daha iyi. Newsp ürününü bimden almıştım,şuan yedeği var elimde aklıma geldikçe kullanmaya devam.
Watsons tek kullanımlık maskeleri seviyorum kullanması da pratik. Cilt ihtiyaçlarıma göre zaman zaman alıyorum.

lancome la vie est belle lancome treson in love edp
Lancome kokularını çok severim favorim hypnosse ama bu sene doğum günümde La Vie Est Belle ve Tresor İn Love hediye edildi bana. La vie est belle bitirdiğim ikinci şişe oldu. Şekerli bir kış kokusu ama ben yaz akşamlarında da sürdüm. Tresor in love ise daha önce denemediğim bir kokuydu ve Nesneslis hediye etti. Çiçekli ve meyveli bir kokusu vardı çok severek kullandım ve tekrar alacağım.

fresh'n soft ter emici yapraklar
Fresh'n Soft ter emici yapraklar Gülshen Doğan ile 8 mart etkinliği sponsor hediyesiydi. Ter emici yaprakları yaz mevsiminde kullandım. Kıyafetimiz de koltuk altına yapıştırıyoruz ve teri emiyor ıslaklık ve koku dışarı çıkmıyor. Genel olarak memnun kaldığım bir ürün oldu,kıyafetten kesinlikle belli olmuyor ama yapışkanı biraz daha fazla olsa daha iyi olurmuş.Yaz mevsimine doğru belki tekrar alabilirim.

aseton
Bim marketten aldığım asetonsoz oje temizleyici. Pompalı şişede olmasını sevmiştim ancak keskin bir kokusu var. Asetonsoz oje temizleyici diyor ama tırnaklarım da mat bir görüntü bıraktı neden bilmiyorum. Denk gelirsem tekrar alabilirim,çok sevmedim ama nefrette etmedim.

limonian cyber shıne oxygen mask
 Limonian ürünlerini duymayan yok galiba,cyber shine temizleyici oksijen maskesini detaylı olarak yazmıştım okumak için buraya tık tık Tekrar alacağım bir ürün çünkü cildimde hassasiyet yaratmadı.


dove loreal alessondra
     Alessondra el peelingi vanilya kutudan çıkmıştı.Elleri yumuşatmada başarılı.Severek kullandım ama tekrar almam bana göre çok gerekli bir ürün değil.
Dove deodorant ve dove sample boy duş jeli. Deodorantı seviyorum, ferah bir kokusu var,denk gelirsem ve o an ihtiyacım varsa alıyorum. Duş jeli ise yoğun kıvamlı bir yapıdaydı,yoğun yapılı duş jellerini sevmiyorum,tam boyunu da alacağımı sanmıyorum.
Loreal pure zone tonik içerisinde alkol var bu sebeple bir süre kullanmayı bırakmıştım,tekrar alacağım bir ürün değil. Daha doğal ve organik diye tabir edilen toniklere yönelmek istiyorum Üzgünüm ama sende benimle değilsin tonik.
Bol bol renkli kozmetik bitireceğim günlere doğru sevgilerimle :))

25 yorum:

  1. cyber shine temizleyici oksijen maskesini merak ettim. Gelsin yeniler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben memnun kaldım ama sevmeyen arkadaşlar oldu :)

      Sil
  2. La Vie iki yıldır favori Lancome kokum .Tresor'de güzel ama bende diğeri kadar belirgin olmayınca tekrar almadım.Yılbaşında Lancome setlere bir göz atmak gerek sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :/ ya hiç bakmasak en iyisi o kadar güzel teklifleri oluyor ki mecbur alıyoruz gibi. La vie çokkk şekerrr bir koku ama :))

      Sil
  3. parfümler bomba :)))) bu arada asetonsuz oje çıkarıcının ambalajına bayıldım...diğer asetonları içine koyup kullanmak pratik olur zannımca... öpüyorum kelebeğimmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa aklıma gelmedi içine aseton doldurmak ve attım bunları :( ay ben fena oldum şimdi ama kapağı açılıyor mu bilemiyorum.
      Parfümlere bayılırım

      Sil
  4. Merhaba, blogunuza üye oldum ve ben de aranıza katıldım. Blogunu yeni açmış, sesini duyurmaya, blogunu tanıtmaya çalışan bir blogger adayıyım. Bana da beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. damacanayla aseton alıp içine koyulur kutuyu atma :D
    dove duş jeli insani kirleten bir yapıya sahip hakikaten :D yaglı bi hissi var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kutuyu attım :( bim markete geri gelirse alacağım
      Dove ile kirlenin yeni sloganları olsun

      Sil
  6. Böyle ürün bitirenleri görünce çok imreniyorum benimkiler de bitsin yenileri gelsin :))

    YanıtlaSil
  7. Lancome parfümlerini bende genel olarak seviyorum. Ter emici mendillerde enteresanmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lancomedan başka koku alamaz oldum bende :)
      enteresan ama güzel bence :)

      Sil
  8. Gelsin ciciler ^_^
    Dove'un temiz ve ferah kokusunu seviyorum ben. Ter emici yaprağın yapışkanı daha iyi olabilirdi. Ama çok hassas kıyafetleri de düşünmüşlerdir bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni cicileri kullanmaya başladım bile :) Daha güzel duş jelleri var dove beni çekmiyor pek :).
      Mesela şifon gömlekte falan da iyi oluyor ter emici yapraklar ama tam yapışmayınca gün içerisinde kayma falan oldu bende.

      Sil
  9. biten bitmiştir, yeniler bizimdir:)

    YanıtlaSil
  10. koltuk altı ter emici yaprakları Ankara da nereden alabilirim bilgilendirebilir misiniz ?:)

    YanıtlaSil