25 Eylül 2014 Perşembe

NOTE KAPAK KIZINI ARIYOR!

note kozmetik

note kozmetik
 Türkiye'nin en hızlı çıkış yapan kozmetik markası NOTE yeni bir kampanyaya imza atıyor. Nihat Odabaşı’nın jürisi olduğu #NOTEYıldızıOl yarışmasını kazanan talihli Marie Claire Dergisi’nin NOTE özel kapağında yer alma fırsatı kazanıyor.

note kozmetik

Kozmetik sektöründe tüm gözleri üzerine çeviren NOTE, kapak kızını arıyor.Satın alınan NOTE ürünlerini kullanarak paylaşılan fotoğraflardan en çok beğeni toplayanın sahibi,Marie Claire Dergisi’nin NOTE özel kapağında yer alacak. Ayrıca, Marie Claire NOTE özel kapağı için Nihat Odabaşı’nın objektifine poz verme şansı yakalayacak.
Yarışmaya katılmak isteyenler, minimum 60 TL tutarında satın aldıkları NOTE ürünlerini kullanarak ve satın aldıkları ürünlerle beraber çektikleri fotoğraflarını, 20 Ekim saat 17:00 saatine kadar noteyildizi.com adresine yükleyebilirler. NOTE’un marka yüzü Nihat Odabaşı, en çok beğeni alan talihli ile Marie Claire özel kapağı için fotoğraf çekimi yapacak. Yarışmaya katılmak için fiş ibraz etmek gerekiyor.
note kozmetik

#NOTEYıldızıOl

3 yorum:

  1. fiş zorunlu ne demek ya..ürün satmak için iyi pazarlama...tutarsızlıkları yüzünden sevmiyorum bu firmayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firma şartı bu, değişebilir mi? Evet, ama bir çok firma kampanyasında fiş ibrazı zorunlu.

      Sil
  2. Reklam kampanyalarina bak, onca insan satin alinca tabii bir kisiyi kapak kizi yapmislar onlar icin iyi kazanc, kapak kizi icin bir mankene bile para vermeye gerek duymayacaklar :D Post´u okuyunca 39,90 filmi geldi aklima, ordaki reklam calisanlarda hep böyle cin gibiydi ;)

    YanıtlaSil