4 Eylül 2014 Perşembe

MOSHOS GARDEN SICAK HAVLU YÜZ TEMİZLEYİCİ / HOT CLOTH FACIAL CLEANSER

Selamlar :))


MOSHOS GARDEN SICAK HAVLU YÜZ TEMİZLEYİCİ / HOT CLOTH FACIAL CLEANSER
Özenerek yaptığımız o güzel makyajları ciltten arındırmak zoruma gitse de yinede cilt temizliğini ve bakımını ihmal etmemeye özen gösteriyorum.  #özelizbloggerızbiz etkinliğinde Moshos Garden tarafından bize hediye edilen ürünlerden biride sıcak havlu yüz temizleyici oldu.

MOSHOS GARDEN SICAK HAVLU YÜZ TEMİZLEYİCİ / HOT CLOTH FACIAL CLEANSER
Daha önce kullandığım temizleme ürünlerinin aksine değişik bir ürün gibi geldi bana bu şekilde katı bir temizleme ürünü görmemiştim. İçerik olarak %100 doğal bir ürün ve içerisinde
Kakao yağı
Balmumu
Zeytinyağı
Sarı kantaron yağı
Badem yağı
Kayısı çekirdeği yağı bulunuyor.

Ürünü kullanırken kakao yağı kokusunu yoğun olarak alıyorsunuz. Mis gibi çikolata kokuyor. Ürünle makyajımızı da temizleyebiliriz ama ben makyajımı misel sularla sildikten sonra kullanıyorum.
Ürünün kullanımı da biraz ilginç, balmumundan dolayı katı olan ürün tenimizin ısısıyla eriyor,az bir miktar ürünü elimizle yüzümüze masaj yaparak sürüyoruz ve yüzümüz yağlı bir görüntü alıyor o sırada da buram buram çikolata kokuyorsunuz. Sevgilinizin yanında sürmeyin sizi yiyebilir. Ürünle birlikte mini bir el havlusu geliyor, sıcak havlu olayı da o sırada devreye giriyor. Sıcak su ile ıslattığımız havlu ile yüzümüzü siliyoruz ama yüzde oluşan yağlı katmanı arındırmak o kadar kolay değil,ben o sebeple havluyla silmek yerine selülozik maske temizleyici ped ile siliyorum,sonra ılık su ile yüzümü yıkıyorum.

MOSHOS GARDEN SICAK HAVLU YÜZ TEMİZLEYİCİ / HOT CLOTH FACIAL CLEANSER
                                                                         

Cildimde bıraktığı ve gözlemlediğim etkileri,

  • Cildim inanılmaz derecede yumuşak oluyor
  • Tekrar nemlendirici sürme ihtiyacım olmuyor
  • Karmadan yağlıya dönük cildim olmasına rağmen ekstra bir yağlanma sivilce problemi yaşamadım
  • Makyaj kalıntılarını temizlemede ve cilt bakımını yapmada yeterli buldum.
Moshos Garden hayvanlar üzerinde test yapmayan ve organik sertifikası bulunan bir Türk markası. Bu özellikleri ile kocaman artıları topluyor. Şuanda sitelerinde indirimli olarak satışta, hem cildinizi temizlemek hemde bakımını yapmak isterseniz bu ürünü seveceğinizden eminim.

5 yorum:

  1. Sevgilinizin yanında sürmeyin sizi yiyebilir. :D:D:D

    YanıtlaSil
  2. İçerik olarak seviyorum Eda :)) ama cidden ilginç. Sen kullandın mı?

    YanıtlaSil