8 Şubat 2014 Cumartesi

14 ŞUBAT'TA NE YAPALIM NE YAPMAYALIM

               14 ŞUBAT'TA NE YAPALIM NE YAPMAYALIM
  Selamlar :) Günler hızla geçerken herkes 14 şubat 'ı yazarken, ben neden yazmayım aa dostlar söyleyin, ben neden yazmayım?

Sevgililer günü yaklaşırken ne yapalım ne edelim diye düşünenlere biraz yardımcı olabilirim umarım.

Şık bir restoran yada dışarıda bir mekanda geçireceksek bu günü, her kadının yaptığı gibi siyah mini elbise, kırmızı elbise gibi kilişelere takılmayın derim ben. Siz farklı olun mesela, herkesin kurtarıcısı little black dress olsa da sizin ki pembe mini bir elbise olsun, yada çok güzel bir tulumda giyilebilir, farklı model ve desenler çok şık elbiseler var, bu sene deriler moda unutmayın, deri etek yada pantolonda çok vamp olur, yeter ki mekanda farklı olun. Herkes gibi olmayın. Sevgiliyle uyumlu giyinmekte önemli, biriniz spor biriniz klasik olmayın, beni de rezil etmeyin. Hatta erkek arkadaşınızın yada kocanızın siz seçin ne giyeceğini.

Sıra geldi makyaja, size buradan kendi yaptığım yada yapacağım makyajı göstermeyeceğim elbette. Kendinize yakışanı en iyi siz bilirsiniz. Benim fikrim ise akşam makyajında sedefli ışıltılı göz farı kullanılmasından yanadır, üzerine de eye liner çekerseniz gözler tamam. Kızlar ama eye liner çekecem diye otoban yapmayın. Beceremiyorsanız keçe uçlu eye linerları deneyin. Kıyafete göre pembe bir ruj yada kırmızı mat bir ruj sedefli makyajınıza yakışacaktır.


Bu sepetten istiyorum ben AŞKIM. tamam mı, önce bu konuda anlaşalım
Sonra devam edelim!

 Hediye seçimleri de 14 şubatın itici taraflarından biridir bana göre. Hediye almak için 14 şubat mı olmalı, her gün hediye alsana be adam! Erkeğe hediye seçmek zor bana sorarsanız, ama bir de erkeğe sorun bakalım 'kadına hediye seçmek zor' diye cevap alırsınız.
 Erkek arkadaşınıza giyim tarzına uygun klasik gömlek, saat, kravat yada kazak, ayakkabı olabilir, spor giyinmeyi seviyorsa spor kazak ve ayakkabılarda çok güzel. Kıro gibi üzerinde kalp bulunan boxer almayın da..
Biz kızlar için takı setleri, parfüm setleri, saatler kolyeler küpeler,limitsiz kredi kartları her şey kabuldür. Yeterki çok güzel olsun, en güzeli olsun SENDEN DEĞERLİ DEĞİL diye sunulsun ve en özeli pırlanta tek taş olsun.
Sevgilinizi en iyi tanıyan sizsiniz, o an neye ihtiyacı varsa onu da konuşup alabilirsiniz. En azından işine yarar bir şey olur. siz hediye verdikten sonra içinden ' bu ne ne bee hayvan' denmez en azından.


 Bana soracak olursanız en güzel sevgililer günü evde baş başa kutlanır. Güzel ve şık bir masa, sizin hazırladığınız enfes yemekler bana göre en ideali. Herkesin kafelerde restoranlarda mıç mıç sahte bakışları olmadan, yapmacık sevgi gösterilerine maruz kalmadan rahat bir şekilde akşamınızı geçirebilirsiniz. Zaten birlikte yaşanılan her gün sevgililer günüdür.Erkek arkadaşınız yada kocanızı da gereksiz yere masrafa sokmayın vicdansız hatunlar.
Evde sevgililer günü kutlamanın bir diğer avantajı ise arıza yaratmak kolaydır. Hediyeyi beğenmediniz diyelim, dışarıda kafasına atmak olmaz ama evde ' ben tek taş bekliyordum yüzük bekliyordum bu ne bee bu neee?' diye ağlamak daha kolay. Buradaki mesajda alındıysa sorun yok.


Ve işte, bu tuvalet kağıdı da benim SEVGİLİME hediyem :)
Doğal samimi hediye arayışında olanlara önerimdir.

Ayy Sena sende ne öküz çıktın, rezil bir düşünce yazısını bize okuttun diyorsanız, üzgünüm :)) Şimdiden herkesin sevgi günü kutlu olsun.

*görseller google dan alıntıdır

23 yorum:

  1. hah ha eğlenceli bi yazı olmuş cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, eğlendiğine sevindim okurken

      Sil
  2. Tuvalet kağıdı çok romantik bir hediye olur gerçekten hehe ^^ çok güzel bi yazı olmuş canım :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende onu düşünerek aldım :D
      Beğendiğine sevindim

      Sil
  3. yüzümü güldürdün başımı döndürdün ve daha bir sürü şey:)

    YanıtlaSil
  4. Hayatım ne güzel yazmışsın bayıldım..
    Benim Sevgilim olmadığı için sevgililer günüm de yok haliyle..
    Böyle idare ediyorum ben bu yıl..:)))
    Sevgiler..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman Özlem ablacığım olmasınlar boş ver, kafan rahat :)

      Sil
  5. Allah rızası için kalp yastık tutan ayı almayınnn!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak ben bunu atlamışım. Hatırlatma için teşekkürler :)

      Sil
  6. :) iyiymiş sende bendensin yani...

    YanıtlaSil
  7. Çok keyifli bir yazı hazırlamışsınız.

    YanıtlaSil
  8. Bence fazla strese gerek olmayan bir gün. Illa kutlanacaksa birlikte gecirilecek hos zaman en güzeli.

    YanıtlaSil