26 Ocak 2014 Pazar

PUDRALARA GÖZ ATALIM?

                                                                     Selamlar :))
Geçtiğimiz hafta konuk yazar oldum ve o yazıyı şimdi kendi blogumda yayınlıyorum, Elifin bloguna ışınlanmayı unutmayalım Tık Tık.


Little butterfly blogunun sahibi Sena ben, Elif arkadaşımız blogunda beni yazar olarak kabul ettiği için çok teşekkür ederim :)

Sizlere göstermek istediğim ürünler benim severek kullandığım iki adet pudra.
Kusursuz bir makyajın vazgeçilmezidir pudralar ve bir çok kadın için olmazsa olmazdır. Hal böyle olunca bizde pudrasız çıkmayız genelde. Makyajda pudranın diğer bir avantajı da cildimizdeki fazla yağın parlamasını engellemektir. Hepimiz BB kremlere sardık malum evet ama, yağlı ciltler BB kremlerle daha çok bir parladı, yağlandı. Bu yağlı görüntüden kurtulmak içinde pudra şart oldu.

 Benim severek en sık kullandığım iki pudra var. Biri clinique diğeri oriflame marka pudra.

 Clinique Clarifying Pudra. Yağlı ve çok yağlı ciltler için olan bu pudra benim kurtarıcım. Gün boyu tazeleme gereği duymadan dayanıyor ve eşit bir cilt tonu oluşturarak kusursuz bir ten görüntüsü sağlıyor. Orta derecede kapatıcılık sağlıyor.
  Bende ki rengi beige 4 numara.



 Diğer bir sevdiğim pudra ise, oriflame tarnsparan pudra. Çok ağır makyaj yapmadığım zamanlarda ve sıradan günlerde bu pudrayla makyajımı tamamlıyorum. Toz pudraları biraz zor kullanıyorum ben :// Toz ürünleri kullanırken dikkatli olmak lazım, evi batırmak yada yüzümüzü ürüne bulamak gibi hoş olmayan durumlarla karşılaşabiliriz. Büyük bir pudra fırçasıyla az bir ürünü fondöten yada BB kremin üzerine uyguluyorum. Sıcak günlerde makyajımın bozulmasını engelliyor cildimde parlamaya sebep olan yağlı durumu ortadan kaldırıyor.


Benim makyajımda vazgeçilmez olan iki pudra bunlar. İçlerinde en çok sevdiğim ise, clinique tabi. Sizlerin sevdiği pudra markaları nelerdir? En çok tercih ettiğiniz hangi pudradır?

6 yorum:

  1. Maybelline markalı pudrama gidiyor elim bugünlerde. Gün içerisinde 1-2 kez pıt pıt yapıyorum, yetiyor :)

    YanıtlaSil
  2. essence translucent pudrası var bende sadece herhalde 10 yıl kullanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz pudracı çıktık :)
      Denemedim essence, şanş verilebilir

      Sil
  3. The Balm Sexy Mama benim bebeğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The balm kullanmadım pudra da ama ilgimi çekmiyor değil hani :)
      Hele o ürün tasarımları o seksi kızlar, onlar için bile alınır

      Sil