20 Ocak 2014 Pazartesi

MORFOSE SILK SAÇ SERUMU

                                          Selamlar :))

sılk serum
 Bugün sizlere saç serumundan bahsetmek istiyorum. Morfose sılk serum, benim severek kullandığım bir saç serumu. Saçlarımızın bakımını yapıyor, kırık saç uçlarının onarılmasına yardımcı oluyor ve saçı yumuşacık ışıl ışıl yapıyor.
morfose sılk serum
 Malesef içerik olarak çok temiz değil PEG ler var ürün içerisinde, ama saç diplerine sürmediğim için bunu çok dert etmedim.

 Ürün 75 ml ve satış fiyatı, satıldığı yere göre değişiyor. Kuaförlerde 30 TL, internette 15 TL. Kuaförlerin bu gereksiz kar koymasına da uyuzum! Ben ürünü kuaför malzemeleri satan toptancı dükkandan almıştım.
Saçlarımı yıkadıktan sonra iki fıs ürünü saç uçlarıma yediriyorum ve o şekilde tarıyorum saçımı. Saçlarım çok çabuk açılıyor ve yumuşak oluyor, parlaması da ayrı bir güzel özellik. Ürünün şişe yapısı ve fıs fıslı olması da bir artı, kullanım kolaylığı sağlıyor. Cansız ve yıpranmış saçlarınız varsa bu ürün tam size göre. Bence şans vermeniz gereken bir serum. Kullanmadım ama içinde keratin olan birde siyah şişesi mevcut.
xoxo


8 yorum:

  1. Tatlım bir de turunculu olanı var bu serumun. Ben siyahlı olanını kullanmıstım ama benim saclarımı agırlastırmıstı ne yazik ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ağırlaştırma yaşamadım canım, siyah olanı keratinli

      Sil
  2. Hmmm merak ettim serumum bitince deneyeyim canım eline saglık:)

    YanıtlaSil
  3. Çok duydum ama deneyemedim. Merak ettiklerimden. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin canım. Teşekkür ederim
      Sevgiler

      Sil
  4. Bende keratinlisini kullanıyorum ve çok memnunum ;) Elimdeki bitmek üzere bulursam eğer argan yağlısını yada bunu alayım çok tavsiye edildi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulursun umarım :)
      Bende keratinlisini merak ediyorum canım

      Sil