11 Kasım 2013 Pazartesi

VANİLYA CLUB KASIM AYI

Selamlar :))

 Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Vanilya club kasım kutumuz beni çok mutlu etti. Eskiden daha erken gönderiyorlardı, şimdi bir kaç gün gecikiyor ve benimde merakım artıyor. Yetkililere duyurulur eskisi gibi hızlı gönderim yapın lütfen.


Dairy Fun duş jeli
Beemy Honey yüz yıkama jeli
Gülsha gül suyu
Osmo Wonder saç spreyi
Pura Natura yüz yıkıma jeli
Boots Botanıcs yüz maskesi

 Yüz yıkama jellerini henüz kullanmadım ama içinde paraben peg gibi kimyasallar yokmuş bu sebeple + puan hakediyor.
 Gülsha gül yağını cilt için nemlendirici olarak kullanabilirsiniz diyor ama cesaret edemedim. Yağlandırmasından korkuyorum :// Cildine sürüp kullanan var mı kızlar?

 Dairy fun deş jelininin kokusuna bayıldım, hindistan cevizli. Vanilya club internet sitesinde görüp merak ediyordum. Denemek için sabırsızlanıyorum ama henüz denemedim.

 Osmo wonder saç bakım spreyi mükemmel diyebilirim. Kullanmaya başladım ve çok sevdim. 10 etkisi varmış saç için. Saçlarımda güzel bir koku bırakıyor, kolay tarama sağlıyor. Duş sonrası kullanıyorum ıslak saçlarıma uyguluyorum, yada sabahları kuru saçıma sıkıyorum ve daha rahat tarama sağlıyorum. Şimdilik ürünü sevdim.
Boots Botanics yüz maskesini bir kez denedim, cildimi yumuşattı ama içinde çok fazla kimyasal var :// Bilemedim tekrar alır mıyım, bir kaç kez daha deneyip yorumlamak lazım. Ama boots markası İngiltere'de çok popülermiş.
Ben bu ay gelen kutuyu sevdim :))

xoxo

4 yorum:

  1. Senacığım hepsi çok çok ciciler ama..
    Zevkle kullan..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım teşekkür ederim :)
      Bence de çok ciciler :)))

      Sil
  2. Saç spreyi ve gül yagı ilgimi çekti.Gül yagı nemlendirme mi yzapıo senoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum ki tatlım. Cesaret edip yüzüme süremedim. En fazla dekolte bölgeme sürerim o da gül gibi koksun diye ahahah :)
      Yağlandırma yapmasından korktum

      Sil