7 Kasım 2013 Perşembe

SİNİRLENDİM!

Selam ://

Bu gün çok sinirliyim arkadaşlar, kaç gündür bloga yazı giremiyorum. Neden mi? Ben fotoğraflarımı cep telefonum ile çekiyorum, telefondan bilgisayara aktarıp o şekilde yazılarımı yazıyordum. Kaç gündür telefonumu şarj etmede de sorun yaşıyorum. Telefon şarjı almıyor, şarj ediyor gibi görünüyor ama batarya dolmuyor. Soruna bakınca şarj cihazında problem olabilir gibi ama yok değil 3 tane şarj cihazım var üçü de orjinal ama hepsinde aynı sorunu yaşadım. Bataryam bozuk desem, bataryamı alalı bir ay olmadı. Tamam bunlara tamam!
 Usb kablosunu bilgisayara takıyorum hemen şarj moduna geçiyor ama şarj etmiyor ve usb seçenekleri açılmıyor, fotoğrafları bilgisayara aktaramıyorum.Bilgisayarda telefonun klasörleri çıkmıyor. Sanki usb den telefonu bilgisayara bağlamamış gibiyim.
Telefonum samsung s3 ve artık bıktım. Geçen sene arkadaşım doğum günümde almıştı, dedim orjinal değil mi? Götürdüm telefoncuya orjinal dedi. Sorun yok dedi. Ama şuan garantiye götüremiyorum çünkü telefon İzmir'den alınmış servis garantisi dışındaymış, yurt dışı çıkışlıymış. Bu ne demek diyorum telefon kaçak diyor. O zaman nasıl orjinal bu? Menüde kullanımda yada başka bir şeyde sorun yok, diğer arkadaşlarımın telefonlarıyla her şeyi aynı. Hatta bana alan arkadaşım kendisine de aynısından aldı, onun telefonda da sorun yok. Benim telefon neden böyle!
Şimdi ben bu telefonu İzmir'e göndereyim mi? Yoksa alan arkadaşımın kafasında mı parçalayım karar veremedim.
Muhtemelen bir kaç gün daha yazı yazamayacağım :( Kusura bakmayın lütfen.

Bugün sabah birde instagramda ve twitterda yazısını yazacağım vanilya kasım kutusunu ve yves rocher saç yağının fotoğraflarını paylaştım :(

instagram kullanıcı adım : @senadursun1

twitter kullanıcı adım : @nypd_sena
xoxo

12 yorum:

  1. Nasıl ya orijinalse servis bakmak sorunda ne demek yurt dışı çıkışı !? Bence direk samsung genel müdürlüğü ara servis kabul etmiyor bu telefon sizin bakacaksınız de :) haberdar et merakta bırakma bizi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlamadım her orijinal diyor, hem yurt dışı kaçak diyor :// Haber veririm canım :)

      Sil
  2. En iyisi faturası falan varsa samsung merkezine başvurmak cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faturası duruyor canım. Göndereceğim yani ne yapayım, hadi resimleri geçtim telefonu da kullanamıyorum

      Sil
  3. Canım bence samsung genel merkeze ulaş. Ben de bu ara tabletimle sorun yaşıyorum ama benden kaynaklı kızım desenli şifre girmiş ve deseni unutmuş :) Şimdi serviste beklemedeyim hala resim çekememek ayrı dert

    YanıtlaSil
  4. Owww Imei kaçak alınmış canım izmire aldığı yere gönder orda çözülür belki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En son çare yollayacağım İzmir'e tatlım :)

      Sil
  5. canım yurdışından gelirken resmi değil kaçak ülkeye sokulmuş doğuda çok vardı arkadaşlarımda çok almıştı bu tür telefonlardan orjinal aslında ama kayıt altında değiller yani geçmiş olsun umarım düzeltebilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim telefonda galiba o durumda tatlım. Bugün erken çıkıp gideceğim bir telefoncuya daha bakalım ne diyecekler. Teşekkür ederim.

      Sil
  6. Canım arkadasım samsung teknık servısınde konuyu sordum eger sarj aletını ve bataryayı degıstırmesıne ragmen hala sorun devam edıyorsa sarj soketınde arıza olusmustur dedı. Servısın bakmamasıda tahmınıne gore telefon spot urun olabılır dıyeymıs eger Bursa'daysan yardımcı olurdu yoksa da teknık servıs ucret dahılınde yaparmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam tatlım sorunu çözdüm çok teşekkür ederim :) Malesef Ankara'dayım ama :))

      Sil