3 Kasım 2013 Pazar

Kozmetik Diyeti Sonu

Selamlar :))

3 ay önce Alice arkadaşımızın başlatmış olduğu kozmetik diyetimizin 1 Kasım itibariyle sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu geçen süre boyunca renkli kozmetik olarak hiç bir şey almadım, tek aldığım kremler oldu onlarda cilt bakımı için.
Bakalım ürün bitirmede ne kadar başarılı olmuşum. Kozmetik diyeti yazım için tık tık .

 Clinique liquid facial soap daha yeni yarısına geldi. Çok bereketli bir ürün, tek pompası tüm yüzüme yetiyor.
 Pierre F cleanser ve mask. Gratislerde satılan bu iki üründen genel anlamda memnun kaldım diyebilirim. Cleanser bitti ama maskeyi bitiremedim.Soyulan maske olan Pierre F Maskı tekrar almam, soyulan maskeleri sevmediğime karar verdim. Pierre F Cleanser peelingi ise indirim dönemi tekrar alabilirim. İçindeki tanecikler ve kokusu çok hoştu memnun kaldım, cildimde çizilme gibi bir problem yapmadı.
 Bioderma yıkama jelinide bitiremedim malesef. Bu şekilde fotoğrafladım içinde ne kadar kaldığı görünsün diye. Biodermada tıpkı clinique gibi tek pompa tüm yüzü yıkamaya yetiyor. Bu sebeple çok ergonomikler uzun süreli kullanım sağlıyorlar. Sabahları bioderma ile yıkadım akşamları clinique ile yıkadım :)
 Bioderma Sendibo H2O bitti :) bu ürüne ben aşığım makyajımı süper çıkartıyor. Cildimde kuruma yapmadı. Stok durumunda
 Watsons ballı saç maskesi. Kokusunu ve saçıma verdiği nemi yumuşaklığı seviyorum. Duş sırasında sadece saç uçlarıma sürdüm ve 5 dk falan beklettim. Watsons maskeleri zor arınıyor saçlardan tek eksi yönü bu benim için.(fotoğrafı düzeltemedim kusura bakmayın lütfen :))
 İçinde bu kadar kaldı galiba 2 duş sonra hop çöpe :)) Başka bir watsons marka maske alacağım saçımın ihtiyacına göre.
 Repair yıpranmış saçlar için maskeyi kuaför malzemeleri satan bir yerden almıştım. Saçtan arınması çok daha iyi. Farklı bir kokusu var ama kötü kokuyordu diyemem. Beni rahatsız etmeyen bir kokuydu ve saçta kokusu kalmıyordu zaten. Bu maskeyi de diğer maske gibi duşta kullandım, aslında ben bunları maske olarak değil saç kremi niyetine kullanıp bitirdim.
Bu maskede sadece 1 kez daha kullanılır ve hop çöpe :) Yolum düşerse İlkiz Sokağa yine alırım bu maskeden. Güzel bir ürün, saçları yumuşacık yapıyor ve kolay tarama sağlıyor duş sonrası.

Kozmetik diyetimin içinde renkli nemlendiricler, rujlar, rimeller vardı ama hiç birini bitiremedim :// Artık onları da yavaş yavaş aylık bitenler yazısında değerlendiririz. Kozmetik diyeti benim için iyi oldu. Gereksiz ürün almaktan kaçındım. Fark ettim ki renkli kozmetiğe çok ihtiyacım yokmuş, elimde olan ürünler her isteğime cevap veriyormuş, tutumlu olmayı gereksiz para harcamamayı öğrendim ne güzel. Sadece nude ruj istiyorum ama şu sıralar koşa koşa gidip onuda almam, belki de alırım yazarken emin olamadım :// Neyse yani çok uzatmayım kozmetik diyeti olayını ben çok sevdim :))

xoxo

14 yorum:

  1. Bende watsonsın papatyalı maskesi var hala ilk aldıgım gibi duruyor .Hiç kullanamadım :) Güzel yazı olmus canım öptüm :)

    YanıtlaSil
  2. Tutumlu mu dedi biri? :)))

    YanıtlaSil
  3. Canım geçmiş olsun hepimize :) Kozmetik diyeti iyi geldi gerçekten ortalık açıldı kullanılmayan ürünlere yer verildi. Ben kalan ürünlerimi yeni yıla kadar kullanacağım o zamana kadar da yine pek birşey almamaya çalışıp yeni yılda kendime birsürü hediye alacağım, sevgiler... ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibi yapacağım tatlım. Renkli kozmetik bitiremedim o sebeple bitene kadar kullanacağım.
      Sana da geçmiş olsun canım sevgiler :)

      Sil
  4. Sıra gelsın yenı cıcılere gozun aydın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım, yeni kelimesi bile ne güzel :)

      Sil
  5. Clinique ürünleri gerçekten .ok güzel bende şu an toniği var yüzüme nane sürmüş gibi ferahlık veriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende severek kullanıyorum canım,hatta bitirip yorumlayacağım :)

      Sil
  6. Sen de epey şey bitirdin, bol bol yer açıldı yenilere. Tebrik ederim canım, yılbaşı indirimleri beklesin bizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben kendimi de tebrik ediyorum :) ve heyecanla bekliyorum yeni indirimleri. Alice sonra yine yapalım böyle bir şey, birbirimizi motive edelim

      Sil
  7. Makyaj malzemesi bitirememekten çok dertliyim ben. Cilt ve saç bakımı kolay bitiriyorum ama. Yerlerine daha güzelleri gelsin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bitiremiyorum makyaj malzemesi ve gıcık oluyorum :)
      Teşekkür ederim canım :))

      Sil