31 Ekim 2013 Perşembe

WİSH LİST

Selamlar :))



Bildiğiniz üzere yarın kozmetik diyetimiz sona eriyor. Kozmetik diyeti yazımı için buraya Tık Tık :))
Listemde olan bir çok ürün bitti mi, bitmedi mi bunların yazısı daha sonra gelecek. Şimdi kozmetik diyetimiz bittiğine göre isteklerim ve ihtiyaçlarım doğrultusunda bir liste hazırlamak istedim.

Profesyonel fırçalar almak istiyorum. 40 tane falan fırçam olsun diyorum :) Sephora renkleri ile dikkatimi çekiyor ve kullanan kişilerin memnun olduklarını okuyorum, bende alıp denemeyi çok istiyorum. Yada sizlerin severek kullandığı ve bana önerebileceğiniz fırçalar nelerdir? Yalnız ben yurt dışı sitelerinden alış veriş yapmıyorum. Türkiye'de bulabileceğimiz markaları önerirseniz sevinirim.


 Saç tebeşirlerini çok merak ediyorum. Renkli saçları çok seviyorum ama iş yerinde kırk laf oluyor. Saçlarımı kırmızı yaptığımda bile o kadar laf etmişlerdi. Tebeşir olursa bende etrafta Katy Perry gibi dolaşırım. Tamam bir Hollywood yıldızı değilim ama neyim eksik!
 Sephora çanta tasarımlı makyaj paleti.Bu çantalı makyaj setini bir arkadaşımda görmüştüm. Farlar İstanbul sıcağında Temmuz ayında akşama kadar dayanmamıştı ama tamamen uçup da gitmemişti ama çizgilenme olmuştu hafif, yine de istiyorum ben. Tasarımı çok hoşuma gitti çünkü. Ankara' da yaşıyorum hem yazın nem olmuyor :))
 Nars allık. Bu şeftali tona bayılıyorum. Esmer olduğum için her tonu kullanamıyorum, mesela pembe bende hiç güzel durmuyor. Nars orgasm galiba bu renk ve bende sahip olmak istiyorum :))


Nude tonlarında rujum yok. Bunun içinde sizlerden marka önermenizi talep ediyorum kızlar. Hangi markanın nude tonlarını önerirsiniz?

Kızlar ayrıca çizme almam lazım. Güzel şık ve siyah olması lazım. Geçen gün çok mağaza gezdim kafama uygun bir şey bulamadım. İnce ve çok yüksek topuk istemiyorum. Bu sene bir çok modelde taş ve zımba detayları var. Onlarda hoşuma gitmedi. Önden bağcıklı, dolgu taban modeller vardı onlar belki olabilir dedim ama görünce 'aa kesin bunu alayım' dediğim bir model çıkmadı. Ankara için önerebileceğiniz bir mağaza var mı?
*Fotoğraflar Google Görsellerden alıntıdır.
xoxo

14 yorum:

  1. sephora fırçaları deneyebilirsin içlerinden bazıları çok kullanışlıdır RT fırçalar da artık TR de pek çok satıcı tarafından satılıyor ve her ihtiyaca uygun.. onun dışında gratis ve watsonsda satılan ecotoolslara bakabilirsin... nude ruj için de Rimmel London kate serisi ve essencein yeni seri rujlarına bak derim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyelerin için teşekkürler :) RT fırçalarda çok gözde evet, Türkiye' de olduğunu bilmiyordum araştırmam lazım. Rimmel London kate rujlarını beğeniyorum. Bunun içinde watsonsa koşmam lazım. Teşekkür ederim :)))

      Sil
    2. RT fırça setleri için kozmela.com a bakabilirsin.. kapıda ödeme seçeneği de var.. ben de oradan bir set aldım..

      Sil
    3. Tamam canım. Çok teşekkür ederim. Hemen bakıyorum

      Sil
  2. Nude ruj olarak, the Balm'ın Mai Billsbepaid'ine bakabilirsin :)

    YanıtlaSil
  3. off off bu eksikler ne zaman bitecek.

    YanıtlaSil
  4. Canim sephora palet icin sephora indirimni beklemeni tavsiye ederim. Bende almayi dusunuyorum. Indirimde gordugunde almadigima pisman olmstun yazin. Cunku fiyati 25 liraydi. Icinde birsuru far allik pudra gloss ve farlarib arasinda 3 tane jel eyeliner vardi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo 25 TL gerçekten süper bir fiyat. Galiba yeni yıl indirimini bekleyeceğim :)

      Sil
  5. Nude ruj için Makyaja Yeni Başlayan Kız ve Audrey e katılıyorum. Essence yeni siyah seri 05 ruj çok hoş duruyordu ama benim uzun süredir kullandığım The Balm aşığım kendisine ♡ Kate Moss 101 ve 07. Fırça için yine Audrey e katılıyorum Ecotools gayet güzel. Onun dışında da Instagram da shop_zeomeo ya bakabilirsin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende nude ruj için Audrey, Makyaja Yeni Başlyana Kız ve Sana katılıyorum o zaman Cereneciğim. En kısa zamanda alacağım rujlardan ama o kadar bekledim, indirim kaçırdım yeni bir indirim mi beklesem diyorum :))
      Ecotools doğal keçi kılı galiba ama emin değilim araştırmadım o kadar.
      Hemen bakıyorum ınstagrama..

      Sil
  6. Nude ruj için ilk önerim bayıldığım The Balm Mai Billsbepaid. Rimmel London Kate 07'ye de bakabilirsin :)
    Ay diyet bitiyor ya, kendimi yarın en yakın kozmetikçiye gidip servetimi dökecek gibi hissediyorum :D Servetimizi dökmesek de ihtiyaçları, istenilenleri almayı hak ettik ama bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude ruj olarak sende diğer arkadaşlarımız gibi The Balm ve Rimmel London diyorsun. Siz dersiniz de ben sizi dinlemem mi kızlar :))
      Evet bence her şeyi almayı hak ettik. 3 aydır hiç bir şey almadık neredeyse :// Utanmasam şampuan falan almayacaktım :))

      Sil