18 Ekim 2013 Cuma

Estee Lauder Day wear plus/ Perfectionist

Yaşlanma Karşıtı Estee Lauder ile 


Selamlar :))

Bugün sizlere hepimizin başında olan bir durumdan bahsedeceğim. Zaman geçtikçe cildimiz nemini kaybediyor, kırışıklıklar oluşuyor ve yer çekimine karşı koyamıyoruz. 20'li yaşlardan itibaren doğru kremleri kullanmalıyız ve 25 yaşından sonra anti-agening ürünlere geçiş yapmalıyız. Cildimizin sağlıklı olması yaptığımız makyajından da daha iyi durmasını sağlar :))


 İlk yaşlanma belirtilerine karşı cildimizi koruyan bu krem Estee Lauder imzalı, yağ içermeyen yapısı ve Spf 25 ile benim favori ürünlerim arasında.
 Krem koyu kıvamlı yada akışkan değil, tam ideal kullanılacak kıvamda bana göre. Az bir miktar ürün tüm yüzüme yetiyor. Kokusu yok denecek kadar az ve çok uçuk yeşil bir rengi var galiba salatalık özlü emin değilim.


Daha yoğun bir ürün kullanmaya ihtiyaç duyduğum zamanlarda ise yine Estee Lauder markasının Perfectionist CP+ serumunu kullanıyorum. Göz altlarım çok kuru malesef ://


 Pompalı ambalajda olması bir çok bayanın hoşuna gidiyor ama benim için o kadar da önemli değil :) Çizgi ve kırışıklık görünümünü gözle görülür derecede azalttığı doğrudur.



Az bir miktar ürünü ihtiyaç duydukça göz çevreme ve alın bölgesine sürüyorum tam olarak yedirmiyorum ürünü, kendi halinde emmesini bekliyorum. Hafif akışkan yapılı bir krem.

Bazı günler oluyor ki makyajımı zor çıkartıyorum ve hemen yatmak istiyorum. Ertesi gün bu şekilde yoğun nem vererek cilt kırışıklıklarımın onarılmasına yardımcı oluyorum :) tabi bol su içmeyi de ihmal etmiyorum.

Sizlerin yoğun nem sağlayan ve onarıcı kremleri nelerdir, bu ürünleri deneyip memnun kaldınız mı?xoxo

7 yorum:

  1. Merhaba :)
    Estee Lauder benimde cok guvendigim, severek kullandigim urunlere sahip. Serum ve Idealist gibi.

    Ayrica,
    Baslikta sadece 'Estee Lauder' diye gecmek yerine 'Estee Lauder Daywear plus/ Perfectionist' gibi bir baslik kullanirsan bence google'dada bulunma olasiligin yukselir :)
    (Bunu kotu anlamda soylemiyorum, lutfen alinma - Isimin buyuk bir bolumu SEO (google taramalarinda cikmak oldugu icin yardimci olmak istedim :))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam, bende seviyorum bu markayı. Verdiğin ip ucu için teşekkür ederim, yanlış anlamadım eleştiriye açığım :)
      Bakalım değiştirebilecek miyim başlığı? Çok acemiyim :(

      Sil
    2. Yaptım canım :) Teşekkürler

      Sil
  2. ben vichy, diadermine, avon ürünlerini cok kullandım canım memnunda kaldım, bu üründe oldukca iyiye benziyor,iki urunude denemek lazım gulegule kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Vichy ve diadermine güzel, ama avon ürünlerini cildime sürmem :// Bu ürünleri gözüm kapalı tavsiye ederim Estee lauder gerçekten başarılı

    YanıtlaSil
  4. Bu zamana kadar cilt bakımı adına birsey yapmadıgım icin biraz pismanım ama zararın neresinden donulse kar:) Bu yayının cok bilgilendirici oldu benim icin!
    http://tugbates.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşine yarayan bir bilgi paylaştığıma sevindim :)
      Evet nereden dönersek kardır diye düşünüyorum bende senin gibi

      Sil