8 Ekim 2013 Salı

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Selamlar :))
Bugün sizlere  clinique dramatically different moisturizing lotion dan bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz üzere ben cilt bakım rutinim de değişiklik yaptım ve cilinique markasına ışık hızıyla geçtim. Elimde Olay marka nemlendirici vardı ve bitince tekrar alsam mı almasam mı oldum, çünkü içinde bir sürü paraben varmış. Aslında çok evhamlı olmak istemiyorum ama kimyasalların zararlarından da korkuyorum. Bende geçen gün Tekin Acar'da gezerken bunu alıp bir deneyim dedim. Fiyatı 59 TL ve marka kalitesi düşünülünce gayet uygun.
 Ben küçük boy olanı tercih ettim. Karma ve kuru cilltlere uygun bir krem. İçeriği yenilenen ve cildin daha çok nem tutmasını sağlayan bir formülle yeniden yapılandırılan bu kremi denemek istedim.
 Krem açık bir sarı, Çok koyu kıvamlı değil, hafif bir akışkan yapısı var. Az bir miktar ürün cildinize yetiyor. Hatta gün içinde makyaj yoksa cildinizde kuruyan bölgelere sürebilirsiniz.

 3 Adımlı cilt bakımının en son aşaması nemlendirmedir. Temizlenmiş cildimize doğru ürünle nem sağlamak lazım.Cilt çok fazla nem ve yağ kaybederse güçsüz kalır ve canlılığını yitirir, bu sebeple cildimize uygun nemlendiriciyle cilt bakımımızı tamamlamak gerek.
 Clinique ürünlerinde parfüm ve paraben olmaması beni çekiyor ve artı puanı alıyor benden. Clinique Amerika çıkışlı bir doktor markası bu sebeple de benden + puan alıyor :) Sürdüğüm zaman cildimde fazladan bir yağlanma ve parlama yapmadı.
Ürün içerisinde spf yok. Buda bir anlamda aslında gündüz kremi olmadığı ve dilersek gece kremi olarak da kullanabileceğimiz anlamına geliyor.
Sizler ne diyorsunuz bu ürün hakkında ve kullanıp memnun kaldınız mı?

Kızlar beni tweettarda takip için @nypd_sena olarak aratabilirsiniz (çapulcularınPolisi)
İnstagramda @senadursun1

4 yorum:

  1. Güle güle kullan .Bennde nemlendırıcım bıtınce almak istiyorum bu üründen

    YanıtlaSil
  2. Al canım tavsiye ederim, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım. Clinique in bazı ürünleri çok güzel, bunun fiyatı da uygunmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir çok ürününü seviyorum canım. Fiyat uygun bencede canım :)

      Sil