23 Ekim 2013 Çarşamba

BVLGARI OMNİA CORAL EDP

 BVLGARİ EDP

Selamlar :))
Bu güzel koku bana arkadaşımın bayram hediyesi olarak geldi diyebiliriz, dün göndermiş ve çok şaşırdım çünkü beklemiyordum. Daha önce almış aslında ama o İstanbul' da olduğundan denk gelemedik bir türlü ve o da daha fazla bekletmek istemeyip yollamış. Teşekkür ederim canım :))

Bvlgari marka ve kalite olarak benim sevdiğim markaların başında geliyor. 

Kırmızı bir karton kutu, bvlgarı markasının aynı seriden farklı kokuları mevcut, bendeki omnia coral
 Klasik şişe tasarımları dışında kendine özgü bir tasarımı olan bvlgari bu şekilde beni kendine çekiyor. Ürün 65 ml edp, üst kırmızı halkadan pıst pıst :)
 Kırmızı renk bana sıcaklık olarak yansıyor.Sevdiğim renkler arasındadır kırmızı ve şişenin kırmızı olması hoşuma gitti. Seksi bir koku bence. Ben aşk hatunuyum diyen kadınların mutlaka denemesi gereken bir koku olarak düşünüyorum. İddalı ve sıcak..
Mandilina, safran ve beyaz çikolata kokularının karışımından oluşuyor. Egzotik koku diye tanımlayabiliriz çünkü mandilana ve safran karışımı, beyaz çikolata ise o güzel kokusu ile uyum sağlıyor. 
Sıcak ve şehvetli oluşu beni kendine çekti. Sabah iş yerinde 'sen parfümünü mü değiştirdin hangi koku bu' diye sordular :)) Evet değiştirdim. Bu sıralar Bvlgari omina coral kullanacağım. Kadınların beğenmesi hoşuma gitti ama asıl merak ettiğim erkek arkadaşım koklayınca ne diyecek? Yorumunu söylerim size :))

Siz daha önce denediniz mi bu kokuyu yada bu markanın başka kokularını?

xoxo

2 yorum:

  1. evet güzel bir parfümdür :) benimde vazgecemediğim bvlgarı jasmine noır bayılıyorum... sevgiler.
    http://burcininhayaladasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Hemen geliyorum canım bloguna :)
    Dediğin kokuyu bilmiyorum, en kısa zamanda onuda denemek isterim :)

    YanıtlaSil