10 Temmuz 2013 Çarşamba

ORİFLAME

NELER ALMIŞIZ?

Selamlar :)) 
Günaydın herkese, bu aralar blogumu çok ihmal ettim :(( beni unuttunuz? Birinizde çıkıp ne oldu hayırdır, nerelerdesin? Demedi! Belki çok feci bir şey oldu :// Şaka bir yana tabi hayırlı bir iş için çok yoğunum. Kız kardeşimin düğünü var 13 Temmuz :)) ona hazırlanıyoruz ve çok yoğunuz :)) tatlı bir telaşemiz var.  Yoğunluktan dolayı yazı giremedim affedin lütfen. Bu arada kız kardeşim benden küçük, ben evde kaldım :))
İş yerinden arkadaşım Tuğba'dan bu ay oriflame siparişi verdim. Bakalım neler varmış :))

  •  pure skin face toner siyah noktalar için tonik
  • nature secrets vücut pudrası
  • saç bakım yağı 
  • veryme renkli nemlendirici
  • 2FX rimel
  • eternel lip glos


 pure skin siyah noktalar için tonik bu ürünü kullanan arkadaşım Aslı ve çok övüyor bende denemek istedim, çünkü bu serinin yıkama jelini kullanmıştım. Fresh bir kokusu var.Kullanayım bir bakalım ben memnun kalacak mıyım?
 Hindistan cevizli saç bakım yağını Tuğba sürekli kullanıyor ve çok seviyor. Ben bu ürüne hep mesafeliydim çünkü benim sevgilim hindistan cevizi kokusunu sevmez ve beni çok kızdırdığı gün bu siparişi verdim! Kullanacağım oh mis gibi de saçlarım hindistan cevizi kokacak ohhh :)))
 Vücut pudralarına bayılıyorum. Sıcak yaz günlerinde terlediğimizde koltuk altımın ıslak olmasından nefret ederim, Birde kıyafete geçtiyse ıslaklık ayy ne feci! Islaklığı alması için pudralar benim kurtarıcım. Bazen kollarıma bacaklarıma da sürüyorum kokuları bir harika bu pudralar bir alana iki bedava. Tekini kız kardeşime vereceğim :)) gelin olacak ya içimden geldi :))
 Veryme şeftali kokulu renkli nemlendiriciyi Mutluluk senin içindeblog için tık ) blogunda gördüm ve denemek istedim kokusu bir harika.
Veryme renkli nemlendirici yaz günlerinde fondöten ve BB krem yerine bir alternatif elime ışıltı kattı hafif bir aydınlık veriyor. Buradan mutluluk senin içinde arkadaşıma teşekkür ediyorum.
 2FX yani 2 kat hacim veren rimel çift taraflı bir fırçaya sahip, bu ürünü de Aslı' da gördüm ve aldım. Aslı'nın kirpikleri kısa ve çok severek kullanıyor. Benim kirpiklerim uzun sık ve kıvrık Aslı memnunsa ben 2 kat memnun kalırım dedim ve aldım :)) 1.kat fırça bu şekilde
 2. katın fırçası da böyle, deneyip yorumlayacağım.
 Eternal lip glosların ten duruşu bu şekilde. Üstteki kırmızı benim için diğer pembe olan kardeşim için :))
Dudağıma sürüp çekmeyi burada seksi dudaklar ile poz vermeyi çok isterdim ama dudaklarım ince malesef, şimdi bir dudak fotoğrafı paylaşsam ' ayy senaaa' diye bağırırsınız ://
 Ve son olarak bu güzel çantayı da Tuğba bana hediye etti. Akşam yada hafta sonu sevgilimle çıkarken içine telefon ve cüzdan koymam :)) Çünkü ben Tuğba sevgilimizle gezerken koca koca çantalarla gezmekten hoşlanmıyoruz.

Sizlerin Oriflame ürünlerinden kullandığınız veya favoriniz var mı?

23 yorum:

  1. en son 4 temmuzda gördük seni o yüzden çok zaman olmadı diye düşündüm ben yani :))
    oyy oyy oyy facebookta acilde yazıyor ama kimse sormuyor bile arkadaşım ne oldu diye alışmak lazım böle durumlara en azından ben kendi payıma alıştım insanlar merak etmiyor ki birbirini hele arkadaşım dostum dediklerin :)) ay çok sitemli bir yorum oldu..
    Güzel bir telaşedesin ne güzel Allah tamamına erdirsin ve mutlu etsin inşallah darısı başına :))
    not: nişan kurdelesinden kendine küçük minicik bir parça kesip yuttunsa işin garanti hahaha :D tecrübe ile sabit..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanında yuttum ama çok işe yaramadı anlaşılan :)

      Sil
  2. Güle güle kullan :) Ben o rimeli çok seviyorum :9

    YanıtlaSil
  3. Ben genelde Oriflame ürünlerini Avon ürünlerine tercih ediyorum. Ama son 6 aydır ne yazık ki çevremde satan kimse yok alamadım uzun zamandır..
    Bu arada kardeşinin düğünü hayırlı olsun.. Darısı senin de başına hatta benim de başıma diyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım darısı başımıza düğün ayakkabısının altına Özlem yazdıracağım emin ol :))

      Sil
  4. Benimde ürün alırken en kolay ulastıgım markalardan biri.Güle güle kullan ürünlerini.Maskara bende de var,seviyorum .Hatta ben tüm maskaraları seviorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aslında avon oriflame gibi markalara biraz mesafeliyim özellikte cilt ürünlerinde ama kullanan biri memnun kalınca denemek istiyorum. :)) Maskarayı henüz kullanmaya başlamadım ve çok merak ediyorum.

      Sil
    2. Bende tam tersi cevreden dolayı alışkın olduğum iki marka bunlar :) Blog okumaya basladıgımda gözlerim açıldı da farklı ürünlere yönelmeye başladım .Avon ve oriflame ın bana bir eksisi olmadı hiç cildimde neredeyse herşeyi kabul ediyor ,pek hassas değil ondan sanırım :D

      Sil
    3. Bende çok fazla kullanmamaya dikkat ediyorum ne olur ne olmaz :)) cildim benimde hassas değil aslında ama leke sivilce olsun istemem

      Sil
  5. merhaba, benim Oriflame danışmanlığım var çok şey alıyor muyum hayır :) ama en çok sevdiğim ürünleri içinde tanecikleri bulunan duş jelleri gerçi duş jellerine karşı alerjim var ama yapısı kokusu muhteşem ara sıra kendime ödül veriyoruz onlarla bıcı bıcı yapıyorum :)en sevmedğim ise very me fondoten oldu beni casper gibi yaptı :(
    ürün almak isteyenler bana ulaşabilir kargo alıcıya ait olmak koşulu ile :(
    sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acık olan tonunu kullandıysan evet o öyle yapıyor ruh gibi :D

      Sil
    2. Ben very me renkli nemlendiricisini aldım ve açık renk :) bende aslında buğday tenliyim ama bana uydu gibi bir kaç gün süreyim herkes görsün bakalım ne diyecekler.

      Sil
  6. Çok güzelmiş güle güle kullan hepiciini :*

    YanıtlaSil
  7. mim gönderdim sanaa..:))
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/2013/07/ben-kimim-mim.html

    YanıtlaSil
  8. çok güzel ürünler almışsınız rimeli bende severek kullanıyorum tonik için ayrı bir yazı bekliyorum memnun kalırsan tabi sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamdır hatice :))) kullanıp yorumlayacağım hepsini..

      Sil
  9. Güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil