30 Temmuz 2013 Salı

BİTENLER ÇÖPE GİDENLER

BİTTİ :(

Selamlar :))
Bugün ilk kez çöpe atacaklarımı ve bitirdiklerimi paylaşacağım. Biraz heyecanlıyım acemi olduğum için, eksiklerimi hatalarımı söyleyin lütfen.

 Oriflame pudralarını sevdiğimi belirtmiştim, bunun kokusu tam benlik hoş bir kokuydu severek sürdüm bitirdim. Gayet bereketli :)) diğer aldığım pudralar bitince yine belki bunu alabilirim oriflame başka seçenek çıkartmazsa :)) Gıordanı Gold seni sevdim..
Oriflame body butter Demi More yine kokusuna kapılıp aldığım bir ürün. Kıvam olarak koyu,nemlendirmesi hoşuma gitti ve tenimde bıraktığı o güzel koku muhteşemdi. Ama uzunca bir süre almam, elimde başka ürünler var onları deneyip yorumlayacağım.
 Vanilya kutudan gelen ayak bakım kremi. Bu krem olay olmuştu,çünkü üzerindeki son kullanma tarihi geçmişti, ama ben bunu dert etmedin ayağıma sürüyordum nede olsa kullandım bitti. Tekrar almam çok yapış yapış ve yağlı çünkü.
 Watsons BB krem. Bu benim ilk BB kremimdi. Sizler blog yazarken, ben blog okurken hepiniz bb krem kullanmaya başlamıştınız. Watsonsda bunu gördüm aldım fiyatını hatırlamıyorum ama ucuzdu. Tekrar almam çünkü tenimde çok tuhaf durdu. Şuan gariner bb krem var elimde ama yaz aylarında çok fazla sürmüyorum.
 Bvlgarı lip balm severek kullandığım bir dudak nemlendiricisi yedeği mevcut. Sürekli kullanıyorum.
 Hepimizin çok sevdiği bıoderma sensibo h2o Sabah ve akşam düzenli kullanıyorum. Makyaj çıkartması harika, yedeği var. Ama sizler gibi 5 tl olanları alamadım. O sırada tatilde olduğumdan haberim yoktu :// ben buralarda yokken yapmayın böyle şeyler lütfen :))
 Lancome allık, dibini gördüm resmen. Mercan rengi ışıltılı harika bir allıktı. Elimdeki hot mama bitsin, buna dönebilirim.


Elidor onarıcı ve yapılandırıcı saç bakım kremi. Neden aldım,neden kullandım bilmiyorum. İnce ve yağlı olan saçlarımı iyice yağlandırdı. Saç diplerime sürmediğim halde ağır bir hal aldı saçlarım. Tekrar alınmayacaktır.

She el kremleri. Hafif simli ama sürdükten bir kaç dakika sonra simler görünmüyor. Simli ürün seviyorsanız işinizi görmez. Bunların tanesini 2 Tl den almıştım ama tekrar almam. Daha güçlü nemlendiricilere ihtiyacım var artık.

 Lancome tekli göz farı. Bununda sonunu getirdim. Sedefli bir mercan. Esmer tende çok hoşuma giden bir renk. Şu sıralar elimde çok fazla far paleti var,onlar bitsin yine alacağım bir ürün olabilir. Lancome kalitesini seviyorum. Çizgilenme yapmadan uzun süre kalıcıydı.
 Son olarak kapanışı odamdan bir kare ile yapmak istedim. En sevdiğim bölümlerden biri. Tam bir mum delisiyim.
Nasıl olmuş beğendiniz mi?

polisakademisi.sena@gmail.com

6 yorum:

  1. Ne demek beğenmek bayıldım.. Mumlara ben de bayılırım ve fırsat buldukça alırım yakarım.. Elidorun onarıcı bakım kremi hakkında aynı şeyi düşünüyorum ne ben ne de kzım kullanamadık saçları çok fazla yağlandırıyor ve ağırlaştırıyor..
    Oriflame in giordani pudrasını çok merak ettim benim de hemen alıp denemem lazım.. Lancome göz farı ve allığı hiç kullanmadım ama sanırım çok kaliteli..
    Güzel bir paylaşım olmuş Senacığım takibindeyim..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ablacığım lancome severek kullanıyorum çok başarılı. Orifalme pudraları terledikçe o ıslak yağlı görüntüyü alması için kullanıyorum. Elidor malesef hayal kırıklığı. Bende mumlara çok düşkünüm. Ah bir dekupaj tutkal edinsem mum bile süslerim :))

      Sil
  2. SuperDrug bb krem parlama yapıyor ciltte evet yağlı cildin varsa pek uygun degil bende kullanıyorum kuru cildim memnunum ama bitirmeye çalışıyorum elimde cok bb krem oldu :)
    Ne güzel allik far dibi görmüşsün ben ne zaman görücem acaba
    Volarenin pudrasini annem kullanırdı muhteşem bi kökü bayılırdim anne konusu denilince o gelir hep aklıma
    Mumlara bayıldım bende cok severim eme bizim evdeki kedi çetesinden ortalık yerlerde koyamiyoruz ya alıp oynuyorlar ya da ısırıyorlar :)
    Bitenler gitti gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far ve allık dibini görmek sana da nasip olsun canım.
      gelsin yeni ürünler :D

      Sil
  3. lancome cilt bakım ürünlerini kullanıyorm ama maskarasıyla anlaşamayınca makyaj ürünlerine el atmamıştım. Sen hem farını hem allığını bitirdiğine göre memnun kalmışsın. nice nice bitenlere inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :))
      Ben aslında maskarasını da severek kullanıyorum. Sen neden sevmedin?

      Sil