15 Haziran 2013 Cumartesi

BİTENLER


BİTEN GÖZ BAKIM ÜRÜNLERİ

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum.. Bitenler yazısı ile karşınızdayım ve bu ilk bitenler yazım, yine acemilik yine saçmalıklarla dolu yazıma başlıyorum.

İlk ürün clınıque marka göz altı kremi. Daha önce yazısını burada yazmıştım ve tekrar en kısa sürede alacağım göz altıma verdiği yumuşak kadife hisse bayıldım.




Diğer bir göz altı kremi de Loreal Trıple Actıve Eyes bu kremi uzun yıllar severek kullandım ama ne yazık ki artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Göz altlarınız çok kuru değilse ve yaşınız henüz 25 den büyük değilse kullanılabilir bir ürün






Yine sırada bir clınıque serum var. Bu ürün göz altı ve şişlikler için aman aman bir faydası yok tabi ama sürdüğümüz an verdiği serinlik ve içindeki kafein göz altı morluğuna ve şişliğine iyi geliyor. Tabi hafif derecedeki morluğa. Yoğun bir siyah halka varsa bir işe yaramaz. Tekrar almam için kampanyalı bir indirime girmesi lazım.




Göz çevresi bakımı oldukça önemli bayanlar. Göz çevremiz yüzümüzdeki en ince ve hassas deriye sahip, krem sürerken nazik davranmalıyız yoksa kılcal damarları kanatabiliriz o derece hassas yani :) Göz çevresi ve cildimiz için en iyi bakım bol su içmektir ve cilde uygun bir ürünle cildimizin ihtiyacı olan nemi karşılamaktır. Siyah halka ve morluklar için kafeinli ürünler tercih edebiliriz. Clınıque ve Loreal göz çevresi bakımında bence gayet başarılılar. Kızlar sizin göz ürünleriniz hangisi? siyah halka ve morluklarla mücadele silahınız nelerdir?






1 yorum: