4 Ağustos 2018 Cumartesi

Sebzeleri Mevsimi Dışında Tüketmenin Yolu!


Sebzeleri Mevsimi Dışında Tüketmenin Yolu!




Sağlıklı beslenmek için sebze ve meyveleri mevsiminde tüketmek gerekiyor. Belki meyveleri mevsim dışında da tüketmenin çok fazla yolu yok ancak sebzeler için durum farklı! Sebzeleri mevsiminde tedarik ederek derin dondurucuya koymanız halinde farklı mevsimlerde de tüketebilirsiniz. Yapılan araştırmalar derin dondurucuda sebzelerin vitamin ve mineral açısından değer kaybına uğramadığını ortaya koyuyor.
Pek çok kişi derin dondurucu satın almak için yüksek rakamlardan oluşan bir bütçe ayırmak zorunda olduğunu düşünür. Oysa derin dondurucu kampanyakapsamında satın alındığında çok daha makul bir bütçe ile temin edilebiliyor. Üstelik gayet kullanışı ve kaliteli bir ürün modelini seçmek de mümkün olabiliyor. Bu ürünler genellikle buzdolabı şeklinde, raflı sistem ya da sandıklı sistem şeklinde iki farklı modelde üretiliyor.


Her iki modelin de kendine göre avantajları olduğundan tercihinizi evinizde derin dondurucuya ayırdığınız yere göre yapabilirsiniz. Sadece 4,5 kg kapasiteli derin dondurucu modelleri minimum yer kapladığından küçük mutfaklar için ideal bir seçenek olabilir. Ancak kapasitesi 250 litreye ya da 28 kilograma kadar çıkabilen ürün modelleri de var.
Derin Dondurucuda Uygun Fiyat Nasıl Bulunur?
Derin dondurucu gibi ürünlerde uygun fiyat ya da indirim kampanyası arıyorsanız rotanızı internete çevirmeniz gerekir. Online olarak beyaz eşyaları daha uygun rakamlarla satın alabilirsiniz. Bu noktada en cazip kampanyayı MediaMarkt sunuyor. Online olarak web adresinden en güncel kampanyalarını kolaylıkla inceleyebilirsiniz.
Altus, Hotpoint, Delta, Vestel, Indesit, Uğur, Bosch gibi pek çok farklı markanın derin dondurucu modellerini kampanya kapsamına dahil etmesi, herkesin kendi kullanım şekline en uygun ürün modellerini kolaylıkla bulmasını sağlıyor. Hem sandık tipi hem de raflı ürün modelleri kampanya kapsamında olduğundan dilediğiniz modeli seçebiliyorsunuz.
MediMarkt bu kampanya dahilinde oldukça yüksek oranlarda indirimler uyguluyor. Bu nedenle ayrılan bütçe ile daha üst bir ürün modelini satın almak da mümkün olabiliyor. Ancak bu avantajdan faydalanmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini de belirtelim. Çünkü indirim oranları yüksek olunca, firmanın web adresinden sipariş verenlerin sayısı da hızla artıyor. Seçtiğiniz ürünün stokta kalmama ihtimalini göz önünde bulundurarak siparişinizi ertelemeden hemen oluşturmanız lazım.

1 yorum: