29 Mayıs 2018 Salı

Uygun Fiyat Sunan Marketler Hangileri?






İstisnasız herkesin en büyük gideri market alışverişleridir. Evin temel ihtiyaçlarının karşılandığı market alışverişlerinde ekonomik fiyat sunan adresler elbette daha çok tercih ediliyor. Aslında ülkemizde faaliyette olan marketler zinciri firmalarının tamamı uygun fiyat sunduğu iddiasında bulunuyor. Fakat raflardaki etiketleri mercek altına alınca en uygun fiyatı sunan marketler de kolaylıkla ayırt edilebiliyor.


En uygun fiyat iddiasında bulunanları değil, gerçek raf fiyatlarını dikkate alırsanız karşınıza çıkacak market A101 oluyor. Uzun süredir alışveriş için tercih ettiğim ve ürünlerinden de gayet memnun kaldığım bir market olduğundan sizlere de önerebilirim. Ucuz olan kalitesizdir anlayışından rahatlıkla uzaklaşabilirsiniz. Çünkü A101 marketinin pek çok ürününü daha önce kullandım.
Gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden ev gereçlerine kadar aldığım hiçbir üründe kalite ile ilgili bir sorun yaşamadım. Bu arada ürünlere a101.com.tr adresine tıklayarak da göz atabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan ev eşyaları ve bazen de beyaz eşyaları satışa sunan bir market olması da avantajlı. Çünkü evinizin çeşitli ihtiyaçlarını daha düşük ödemelerle karşılayabiliyorsunuz.

A101 Perşembe İndirimlerine İnternetten Bakabilirsiniz
Bu arada diğer marketlerden farklı olarak her hafta ürünlerini yenilediğini de bilmeyenler için belirtmek isterim. Her hafta farklı markaların farklı ürün çeşitlerini satışa sunuyor. Ancak marketlerden temin edilen en temel malzemeler de mutlaka eksiksiz bir şekilde raflarda oluyor. Ayrıca perşembe günleri de özel indirim kampanyaları düzenliyor. Her Perşembe bir hayli yüksek oranda indirim yapması da benim favori marketim olmasını sağladı.

Aynı ürünleri bizzat diğer marketlerdeki fiyatlar ile kıyasladığım için artık gönül rahatlığı ile bu adresten alışveriş yapabiliyorum. Perşembe günlerinde öyle birkaç üründe değil, pek çok üründe devasa indirimler uygulanıyor. Broşürlerinden ya da web adresinden takip edebilirsiniz.
Bu arada marketin mobil uygulaması da var. Telefonumdan bulunduğum yere en yakın marketin nerede olduğunu kolayca görebiliyorum. Hatta bilmediğiniz bir yerdeyseniz yol tarifi de alabiliyorsunuz. Mağaza görevlilerinden mobil uygulama hakkında bilgi alabilirsiniz. Telefonunuza yüklenmesi için yardım da isteyebilirsiniz. Gerçekten ekonomik fiyat sunan marketin hangisi olduğunu siz de kolayca tespit edebilirsiniz. Benim gibi ürün fiyat kıyaslaması yapmanız kafi.

4 yorum:

  1. sık sık alışveriş yaptığımız yerlerden =)

    YanıtlaSil
  2. Evimize çok yakın A101 var ve çoğunlukla oradan alışveriş yapıyoruz. Tam bir fiyat/performans marketi :)

    YanıtlaSil
  3. Indirimleri takip etmeli haklisin canim 😍

    YanıtlaSil