26 Aralık 2017 Salı

#BYBNGILEMERSINDE Blogger Etkinliği Bölüm 1

Selamlar :)) Geçtiğimiz haftalarda Mersin'de güzel bir etkinliğe katıldım. Etkinliği düzenleyen Bengü arkadaşıma daveti için çok teşekkür ederim. Bengü'nün blogu için buraya tıklayınız 

#BYBNGILEMERSINDE Blogger Etkinliği Bölüm 1



Bizler için güzel hazırlıklar yapmıştı Bengü, etkinlik afişinde hepimizin blog isimleri yer alıyordu. Prestij Digital'e bu güzel afiş için teşekkür ederiz. Firmayı instagramdan takip edebilirsiniz.



#BYBNGILEMERSINDE Blogger Etkinliği Bölüm 1



Etkinliğin en keyifli yanlarından biri ellerimize çizilen hint kınası oldu. MersinHenna hesabının sahibi sevgili Zeynep Hanım harikalar yarattı. Mersin ve çevresinde yaşayanlar kına geceleri ve diğer özel günlerde Zeynep Hanım'a ulaşabilirler. Etkinlikte mekan süslememiz Mersin Park Organizasyon a aitti. Dev çiçekler pul detaylı masa örtüsü harika bir görüntü oluşturmuştu. Bileklikler GelineliBuketim 


#BYBNGILEMERSINDE Blogger Etkinliği Bölüm 1
revox

Hızlı ve sağlıklı uzayan saçlar için Revox bizimleydi. Blogumda Revox kelimesini aratarak inceleme yazılarımı okuyabilirsiniz. Sağlıklı ve güzel saçlarımızda ki renk renk çiçekler Dilekce_tasarım imzalıydı.

#BYBNGILEMERSINDE Blogger Etkinliği Bölüm 1

Etkinliğin sonunda güzel bir pasta kestik ve afiyetle yedik. Makeup Blogger pastası MinelsCakes tarafından yapılmıştı. Görüntüsü ve tadı şahaneydi.

Sponsorlar tabi ki bu kadar değildi. Bir sonraki yazıda diğer sponsor firmalara yer vereceğim. Etkinliğe ait daha fazla görsele #BYBNGILEMERSINDE etikitini kullanarak sosyal medya üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik için Mersin'e gitmek ve Bengü ile tanışmak çok keyifliydi, bir sonraki yazıda görüşmek üzere..

10 yorum:

  1. ne güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Bir etkinlik için Ankara'dan Mersin'e gitmek ne güzelmiş. Bakalım biz erkek blogcular da böyle etkinlikler düzenleyip gruplaşabilecek miyiz? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanmıyorum :) Daha öncede erkek blogger arkadaşlar bu sitemi dile getirdi ama 2 sene olmasına rağmen bir toplanma göremedim

      Sil
  3. İyi ki geldin canım. Çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağırdığın için de ben çok mutlu teşekkür ederim :)

      Sil
  4. instagramdan takip etmiştim güzel bir etkinlik olmuş..

    YanıtlaSil
  5. Ne de güzel olmuştu (: İyi ki karşılaştık.

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir etkinlik olmuş, hediyelerini de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir etkinlik olmuş gerçekten. Umarız bir dahakine bizi de davet edersiniz. :)

    YanıtlaSil