3 Mayıs 2017 Çarşamba

Karakter Dükkanı Alışverişi

Selamlar :)) Harika bir online alışveriş yazısıyla buradayım. Daha önce blogger arkadaşlarımda gördüğüm karakter dükkanı sitesini inceledim ve bizim ufaklık Bulut Bey için oyuncak seçtim.


Karakter Dükkanı Alışverişi
Karakter Dükkanı Alışverişi


Karakter Dükkanı sitesini tercih etmemin sebebi aradığım her şeyin olması, mağaza mağaza gezip oyuncak aramaya, nevresim takımı aramaya son veriyor bu site.Nevresim takımı ne alaka derseniz, bir çocuğun mağazada illa ki Elsa olsun illa Pepe olacak diye tutturmasına şahit olup yaşadıysanız ne demek istediğimi anlarsınız. Karakter dükkanı sitesinin En önemli özelliği de kredi kartıyla güvenli ödeme seçeneğinin olması.

Karakter Dükkanı Alışverişi
Karakter Dükkanı Alışverişi

Bizim ufaklık için seçtiğim harika kanatlar oyuncak geldiği günden beri Bulut Bey'in elinden düşmüyor. Hangisini seçeceğine karar veremeyene Bulut hepsiyle oynayarak eğlenmeyi seçiyor. Bu aralar çok popüler bu çizgi film, hangi çocuklu arkadaşımla görüşsem hepsi harika kanatlar izliyor.


Karakter Dükkanı Alışverişi
Karakter Dükkanı Alışverişi

 Sizlerde aradığınız her şeyi tek bir yerden almak istiyorsanız Karakter Dükkanı sitesini bir inceleyin. Kostümden, nevresim takımlarına, oyuncaklara, beslenme gereçlerine, kitaplara ve çocuklar için üretilmiş oyuncak makyaj malzemelerine kadar bir çok lisanslı ürüne ulaşmanız mümkün. Ücretsiz iade seçeneği ve hızlı kargo servisiyle aradığım her şey müşteri memnuniyeti odaklı olarak Karakter Dükkanında. Siteden yaptığım alışverişten ve online destek hattından çok memnun kaldım. Sizlerde alışveriş yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

3 yorum:

  1. Oyyy yerim onun göbüsünü maaşallah.
    Ürun yelpazeleriningenis olmasi iyiymis.

    YanıtlaSil
  2. Karakter Dükkanı benim de beğendiğim alışveriş sitelerinden biri...Güle güle oynasın paşa :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel oyuncaklar 🤗

    YanıtlaSil